Gönderen Konu: 2003 vvti lerde Atiker kullanan var mı yorumlarınız.  (Okunma sayısı 2544 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Arkadaşlar lpg ye geçmeyi düşünüyorum şu an Kastamonu'da çalışıyorum buradaki bayii lpg takılınca bazılarında MOTOR ARIZA LAMBASININ yandığını ama bunun sorun olmadığını söyledi.İçime bir kurt düştü tabi.coroola terra vvt ilerde gerçekten böyle bir sorun var mı ?Tavsiyeleriniz nelerdir.Birde performansı nasıl?Teşekkürler.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: B+
Ynt: 2003 vvti lerde Atiker kullanan var mı yorumlarınız.
« Yanıtla #1 : Mayıs 04, 2009, 22:44:50 »
arkadaşım atiker , aldesa , ekotek taktırma da ne taktırırsan brc , prins , taktır gerisini boşver kafan rahat olur yakıttada sürekli az yaktı git çok yaktı git sorunun olmaz benden sölemes atiker kullanıyrm hala çekiyrm önceki aracımda ekotek vardı ondada çok çektim amcamdada aldesa var adamalr ilgilenmiyor bile git şikayet et diyor aldesa servisleri brc ve prins den aman şaşma bu dedigimide unutma git taksicilere sor adamlar ne derse onu yap tüp markası oalrak vvt lerdede brc sıralı ve prins güzel randıman veriyor sadace arıza lambasının yanması önemli degil ellerindeki bir cihazla hemen geri söndürüyorlar lambayı ve düzeliyor çogu araçta yanar xenonda bile 5.40 da yandıysa bırakta yansın hellediyorlar geri lambayı yani umarım yardımcı olabilmişimdir;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '14
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mayıs 04, 2009, 23:26:24 »
tartariniden memnunum
21 kasım 2007 montaj ve 30000 km yol yaptım.

montaj ustası cok önemli.bunu untma.
2015 vw golf 7 1.4 comfortline (2018- ...)
2014 honda crv 1.6 elegant (2016- ... )
2011 toyota yaris 1.33 terra sporty (2012- 2018), 2011 toyota corolla comfort extra 1.6 d-vvti (2011- 2016), 2004 toyota corolla terra sedan 1.4 vvti (2007-2011)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #3 : Mayıs 08, 2009, 23:51:22 »
Murat bey peki montajdan sonra motor arıza lambanız yan dımı bu sadece atikerde mi oluyor.Birde lovato hakkında bilginiz var mı araçlarımızın modelleri aynı teşekkürler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "ne alırsan al japondan vazgeçme"
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mayıs 11, 2009, 05:14:25 »
babam 2004 vvti de atiker kullanıyor. bir sorun yok. ama sadece motor sesini biraz artırıyor. araba dizel gibi çalışıyor. onun haricinde sorun yok.
şuanki aracım "tabanvay"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • henüz toyota kullanmıyorum ama sevdim buraları..
  • Kan Grubu: B-
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mayıs 28, 2009, 23:29:36 »
Gültekin bey arıza ışığı konusu daha önce bir yerde vardı bulabilirsem buraya linkini koyarım. Arıza ışığının yanmasının nedeni eksoz gazlarını ölçen sensörün hatalı yanma olarak algılası sonucu oluyor. İyi bir ustanın yaptığı ayar sonucu arıza lambası kesinlikle yanmıyor. benim 2001 vtec civic te atiker var, kardeşimin 2000 corollada da atiker var ve şimdiye kadar bir sorun yaşamadık. Kardeşim rahat 30000 km yaptı bende son 10 gün içerisinde 3500 km yaptım. Arıza ışığını bir kere lpg bittiğini fark etmemişim o sırada yaktı, bir de ucuz etin yahnisi hesabı çok ucuz bir lpg aldım o yaktı. Onun haricinde arıza ışığı problemi filanda yok.
2001 vtec Civic-2000 vvt-i Corolla- 97 Efsane Kasa Gli