Gönderen Konu: Toyota Prado 2006 - 2008 Satın Alma Düşüncesi Öneri Ricası  (Okunma sayısı 1491 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
    • Safak GURSOY
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 33000
  • Model Yılı: '12
  • 1 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
Herkese Selamlar,

2006 - 2009 arası Prado almayı düşünüyorum. Off Road değil ama on road ve doğa ile iç içe olma gibi amaçlar ve ailemiz 4 kişi oldu 2 çocuk ve tatil için bir yerlere gittiğimde eşyalar ve dahil etmek istediğimiz yolculardan dolayı sığamıyoruz. Mevcutta Toyota Auris 2012 aracım var  satmadan pradoyu alıp deneyimlemek istiyorum. Günümüz fiyatları 2024.07 tarihi itibarı ile 900,000 TL ile 2M arası fiyatlar var.

Alırken nelere dikkat etmem gerekiyor. Parça, Kronik Arıza, Yakıt gibi konular çok yorar mı. Kullanmış kişilerden görüşlerini rica ediyorum.

Kronik arızaları var mı ?
Ön Göğüs çatlağı
Airmatic Körükler ve çalışma durumu.
Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra M/M LCA Kar Beyaz

Spoiler, Difüzör, Krom Egzoz, Xenon

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyota Prado 2006 - 2008 Satın Alma Düşüncesi Öneri Ricası
« Yanıtla #1 : Temmuz 18, 2024, 18:49:25 »
Şimdiden hayırlı olsun.

Otomotivdeki en kronik sorun Ötv ve fiyatlar.

Daha birkaç sene önce aynı modellere bakıyordum, 170 bin gibiydi. Bazı modellerde dış kaplama bakalit sanırım ve problem olabilir. Tem Oto bu konuda yardımcı olacaktır.
Arkadaşımda iki farklı LC var, biri cam farlı, daha çok tutuluyor, Prado'da nasıl bakmak iyi olur.
Özellikle diferansiyeli kilitleyince bazı detaylara dikkat etmek gerek 4 çekerlerde lastik havalarından, direksiyon konumuna kadar. Bu noktada araç dışında satıcıyı da incelemenizi önerebilirim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dinozor
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 56100
  • Model Yılı: '16
  • 215 kere teşekkür etti
  • 1348 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyota Prado 2006 - 2008 Satın Alma Düşüncesi Öneri Ricası
« Yanıtla #2 : Temmuz 18, 2024, 19:36:25 »
Eğer olanaklar varsa çok iyi bir seçim olduğunu düşünüyorum,hem forum üyelerimizden kullanan varsa hem de özellikle Hakan Öztürk beyin önerisi doğrultusunda mutlaka Tem Oto'ya kadar gidip özellikle Ufuk Sönmez beyin görüşlerini alırsanız hem doğru yönlenmiş hem de bütçe,zaman vb koşullarla uygunluğunda  uzun yıllar aracı kullanmış olacaksınız.
Tokay Ceritoğlu