Merhaba arkadaşlar,
Avensis T27 kasa aracımda LPG ile sorun yaşıyoruz. Bir süre gittikten sonra arıza ışığı yanmaya başlıyor. Arıza kodu olarak da "Zayıf Sistem" arızasını gösteriyor.
LPG'ciye gösterdim, sorunun regülatör kaynaklı olduğunu, Atiker marka regülatör ile 3500 TL'ye değişim yapabileceğini söyledi. Fiyat bana yüksek geldi.
İnternette fiyat sorgusu yaptım, BRC marka regülatörler 2000 - 2500, AKL marka regülatörler 800 - 1000 TL civarı, Atiker marka regülatörler 1000 - 1500 TL civarında satılıyor.
Aracımda sanırım AKL marka LPG sistemi var, ama değişim gerektiren regülatör Landirenzo marka...
Dolayısıyla ben de LPG sistemim toplama olduğu için acaba aracıma BRC marka LPG regülatörü taktırsam sorun olur mu diye düşünüyorum. Bu konuyu LPG'ci ile görüşmedik, zira regülatörü ondan almadım diye bana olumsuz cevap verebilir diye düşündüm ve öncelikle bu konuda deneyim ya da bilgisi olabilecek kişilerden forum aracılığıyla bilgi almak istedim.
Sizce BRC marka LPG regülatörü internetten alıp araç üzerine taktırmamda bir sorun yaşar mıyım?
Saygılar...