0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İyi akşamlar 98 gli special otomatik corolla benzinde çalışınca çok düşük devirde başlıyor 400-500 devir gaz verdiğim an toparlayamıyor bazen istop ediyor ama lpgye geçtiği an devir bire geliyor gaz versemde istop etme sıkıntım yok.Isınınca azalması lazım bu sorunun ama sabahları bukadar sıkıntı yaşamıyorum ısınmış 5-10 km giden arabayı kapatıp geri açtığımda devir ozman asıl düşük oluyor.Ama boğaz kelebeği sökülüp tamir edilmesi lazım diyorlar başına hiç gelen oldumu bu durum?
rolanti motor kurum bağlamıştır onu sök balata sprey temizle sonra gresle yerine tak canavar olur 🙂
Teşekkürler geç marş problemi vardı ilk aldığımda tanıdık bi tamirciden almıştım benzin enjektörleri işemesinden diye çıkma enjektör taktı düzeldi geç marş ama rölanti düşüklüğü hep vardı ondan enjektör diye düşünmüyorum.Sadece sıcaklar arttıkça daha bariz düşük rölanti ve istop arttı.ama benzin pompası olsa gaz verdikçe benzinde gaz yememe gibi durum yok.harita olayındada bi umut akü eksi kutbu söküp 20 dk bekledim yine aynı rölanti lpgci direk çalıştırıken senin lpgden değil sorun boğaz kelebeğin sökülüp detaylı tamir gibi bişe olması gerek dedi.Bakalım sorunu çözebilirsem artık.