Üzgünüm ama size katılmıyorum. Araç takla attığında sorgusuz sualsiz hava yastıklarının açılması gerekiyor. Mal gelir geçer önemli olan candır. 3 4 hava yastığının patlaması ile ortaya çıkacak maliyet ile bir can kıyaslanamaz.
Araç güvenliği ile ilgili hangi sertifikalarınız var? Hangi eğitimleri aldınız? Hangi testlerde bulundunuz?
Bayılıyorum böyle insanlara. Bilgi yok. Fikir çok
Siz hiç kaza yaptınız mı bilmiyorum ama 6 takla az değil ayrıca takla atarken baş ve vücut arabanın içerisinde bir yerlere çarpar ve yaralanma gerçekleşir bu çarpmalar ilk taklalarda haliyle daha şiddetli olacaktır hava yastıklarının da bu durumda patlayıp çarpmanın şiddetini azaltması beklenir ayrıca takla veya kaza durumunda ECU bunu algılayıp motorun stop etmesini, olabilecek yangın riskine ve yakıt sızıntısı ihtimaline karşı yakıt pompasını kapatır yani kısacası motorun stop etmesi veya aracın takla attığının bilgisi ECU ya gider. Bu arada sizin bilgi ve sertifikalarınız varsa forum camiası olarak bilgilerinizden de faydalanmak isteriz, eğer airbaglerin hepsi açılmadı diye pert verilmezse bu arabanın da can güvenliğini sağlamayacağı aşikâr durumda
https://www.sikayetvar.com/toyota/airbagtoyotanın airbag açmaması ile ilgili çok sayıda şikayeti yukarıdaki linkten inceleyebilirsiniz. içlerinde gövde teknisyeni olduğunu iletenlerinde şikayeti mevcut.
araç 6 takla atmış hala yok kemer işini yapmış, sensör neredeymiş ıvır zıvır. bıraktığım linki inceleyebilirsiniz çokça örneği mevcut.
Dediğim gibi. Hava yastıklarını gerçek yastık sanıyorsunuz. 6 takla atarken ilk taklada hava yastıklarını açsa ne olacak? 5 takla yastıksız atacak.
Benim yetkinliğim yok. Kalkıp niye diğer yastıklar açıldı ya da açılmadı demiyorum. Araçtan sakat kalmadan çıkmışsınız. Ne bekliyordunuz? Kaza bu
Corolla her testten geçti yüksek ödül aldı. C segmenttinde en güvenli araç. Bunu volvo ve bmc’de şase araç güvenliği departmanında çalışan mühendis de diyor. İsmi de var. Bahattin isveç diye aratırsanız youtube kanalına ulaşırsınız. Gereksiz bi tartışma.
Dava açın. Hakim sizi karşısında görünce ne diyecek merak ediyorum.
Az önce şöyle bir haber okudum, aklınızdaki kuşkulara ben de katılmaya başladım.
https://www.sozcu.com.tr/japon-otomobil-devlerinde-guvenlik-skandali-itiraf-ettiler-p55173
Süreç çok sıkıntılı şekilde yürüyor. İlave olarak Toyota ile gördüğümde, yürümeyen aracı servise götürmemizi istediler. Gerçekten bıkkınlık getiren bir süreç. Kasko tarafı ayrı problem, araç ayrı bir problem. Durumu tamamen akışına bıraktım. Can sıkıcı bir süreç geçirmek psikolojik olarak insanı yoruyor.
Süreç çok sıkıntılı şekilde yürüyor. İlave olarak Toyota ile gördüğümde, yürümeyen aracı servise götürmemizi istediler. Gerçekten bıkkınlık getiren bir süreç. Kasko tarafı ayrı problem, araç ayrı bir problem. Durumu tamamen akışına bıraktım. Can sıkıcı bir süreç geçirmek psikolojik olarak insanı yoruyor.
Kasko süreci kasko firmasının kalitesine ve poliçeye bağlıdır.
Gruplarda kasko yaptıranlar ucuzluk yarışına giriyorlar. Böyle pert kaza durumlarında yaşanan pişmanlıklar kötü oluyor. Ben allianz ve axa dışında kasko yaptırmıyorum mesela
Sizde durum nedir?
Kasko süreci kasko firmasının kalitesine ve poliçeye bağlıdır.
Gruplarda kasko yaptıranlar ucuzluk yarışına giriyorlar. Böyle pert kaza durumlarında yaşanan pişmanlıklar kötü oluyor. Ben allianz ve axa dışında kasko yaptırmıyorum mesela
Sizde durum nedir?
Tansu Bey, şuan araç ihale sürecinde. Kasko şirketi Türkiye Katılım Sigorta, gayet ilgili ve sürekli geri besleme ile yardımcı oluyorlar. Fakat bizim ülkemizdeki aracı kuruluşlarda ve esnaflarımızın bazılarında bencillik var. Bundan kaynaklı insan yoruluyor.
Yıllardır corollanin farklı kasalarını kullanmış birisi olarak yazıyorum. Bundan sonra büyük ihtimalle alacağım araç da bu olacak.
Fakat böyle bir kaza Allah size yaşatmasın. Gerçekten kötü bir psikoloji. 16 yıldır araç üzerindeyim. İlk defa kaza yaptım.
Hava yastığının gerçek yastık olmadığının farkındayız. Bu araç son takla sonrası büyük bir ağacın altındaydı. Bu ağaca kafadan girme durumu da olabilirdi. Bu şekilde devam ettiğinde o zaman açılmazsa daha büyük bir yaralanma olabilirdi. Ayni kasada farklı kazalı araçlara baktığımda takla sonrası hiç Airbag açmayan araçlar da var.
Fakat bu şekilde açmaması illaki teknik bir açıklama gerektirir. Bu konuda da Toyota yardımcı olacağını belirtti
Dava açma gibi bir durum şuan için yok. Hakimin karşısına çıkma konusu da biraz saçma olmuş. Sonuçta kusur varsa ilk olarak üretici ile görüşülür, mağduriyet yaşanılır ise yargıya taşınır. Bu durumu yaşayan bilir. Araçtan canlı ve sağlıklı çıkınca insan bazı şeyleri umursamıyor.
Sağlıklı sürüşler dilerim.
Siz hiç kaza yaptınız mı bilmiyorum ama 6 takla az değil ayrıca takla atarken baş ve vücut arabanın içerisinde bir yerlere çarpar ve yaralanma gerçekleşir bu çarpmalar ilk taklalarda haliyle daha şiddetli olacaktır hava yastıklarının da bu durumda patlayıp çarpmanın şiddetini azaltması beklenir ayrıca takla veya kaza durumunda ECU bunu algılayıp motorun stop etmesini, olabilecek yangın riskine ve yakıt sızıntısı ihtimaline karşı yakıt pompasını kapatır yani kısacası motorun stop etmesi veya aracın takla attığının bilgisi ECU ya gider. Bu arada sizin bilgi ve sertifikalarınız varsa forum camiası olarak bilgilerinizden de faydalanmak isteriz, eğer airbaglerin hepsi açılmadı diye pert verilmezse bu arabanın da can güvenliğini sağlamayacağı aşikâr durumda
Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın ama bende artık Japon araçlarına temkinli yaklaşmaya başladım, desem yalan olmaz. Geçen gün internette ki haber sitelerinde gördüm 5 japon markası (toyota, honda, mazda, yamaha vs.) araçlarda güvenlik testlerinde manipülasyon yapıldığı gerekçesiyle soruşturma başlatılmış. Bu ciddi bir durum yani. Linkleri aşağı ya bırakıyorum isteyen inceleyebilir.
https://www.aksam.com.tr/ekonomi/japon-otomotiv-devlerinde-guvenlik-skandali-arac-sevkiyatlari-askiya-alindi/haber-1480057https://halktv.com.tr/ekonomi/toyota-honda-mazda-japon-otomobil-devlerinin-guvenlik-acigi-o-modeller-839910h
Bundan 3-4 yıl önce İzmir Gaziemir hava limanı yolunda yine bir Corolla sedana arkadan otobüs çarpmış önden galiba hafif ticari araca da Corolla çarpınca iki araç arasında kalan Corolla'nın bagaj ve ön kısmı ağır hasar almış ancak iç kabin yine yolcuları korumuş,bütün bunlara rağmen yine hava yastıklarından açılan olmamış ve konuyu yine tartışmıştık,bu konuya Toyota ve benzer markaların ilgi göstermesi konuşulmuştu.
Çok geçmiş olsun.
Sensör darbe ile çalışır ve aldığı yerden açılmış.Takla atarken açılmayabilir çünkü araç üzerinde değil de lastikden yanlara çok sert darbe gelmeden takla atmış araç fotolar da belli olduğu üzere.
Çok geçmiş olsun.
Sensör darbe ile çalışır ve aldığı yerden açılmış.Takla atarken açılmayabilir çünkü araç üzerinde değil de lastikden yanlara çok sert darbe gelmeden takla atmış araç fotolar da belli olduğu üzere.
Teşekkürler.
Genel olarak durum son durum şu şekilde. Toyota aracı getir inceleyelim dedi. Fakat süreç devam ederken ve yürüyecek durumda olmadığı için çok uğraşmak istemedim. Genel olarak ustalar ile yaptığımız istişarede sensörlerin olduğu bölgeden sağlam bir darbe almadığı için açmadığını konusuna geldik.
Araç Toyota tarafından incelense belkide benzer bir sonuç çıkacaktı. Ayni kasada pert taklali araçlara baktığımda benzer kazalarda darbenin geldiği noktaya göre Airbag açmış. Bu kazadan sağ çıktığımız için dua ediyoruz.
Sonuç olarak gücümüz yeterse alacağım araçlar içerisinde 1. Sırada yine Corolla var.
Herkese teşekkür ederim. Kazasız sürüşler dilerim.