0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Öncelik Geçmiş Olsun Toyota giib bir araç 40 bin km de kolay kolay bu olayı yaşatmaz ki burda atlanan kaçırılan bir ayrıntı var gibi geldi bana . Araçta lpg varsa ayarları bozuk ise yüksek devirde zorlanarak kullanıldı ise bir ihtimal .Aracın altı veya önü bir yere çarpılmak sureti ile motor susuz bırakıldı ise .Bazen araca gereksiz aksesuar videlayan aksesuarcılar araçların radyatörlerini deliyorlar veya hortumlarını deliyorlar . Aracı alan arkadaşa bunu sorun . Motor susuz kalmadığı sürece hararet neden yükselsin Toyota arçaları hepğimiz kullanıyoruz .Yağı suyu bakımı tamsa kolay kolay yolda bırakmaz. Ki bahsi geçen araç 40 bin km nerdeyse toyota için sıfır sayılabilecek bir motor
yüksek devirde uzun süre kullanmak benimde aklıma geldi ama yine de çok düşük ihtimal. aracı siz daha önce hiç gazladınız mı? şunun için soruyorum: bir arkadaş sıfır Toyota alıyor, 3 - 4 yıl kullanıp satıyor. araçta hiç bir kusur yok. alan kişi bir kaç gün sonra aracın gitmediğini söylüyor. beraber test sürüşü yapıyorlar ve araç 130 u geçemiyor. aracın ilk sahibi bunu ilk kez farkettiğini çünkü kendisinin araçla hiç otobana çıkmadığını, 90 ı dahi geçmediğini söylüyor. uzatmayayım, Toyotaya gidiyorlar. bir dolu araştırma deneme, sonuç yok. son olarak motorun röntgenini çekiyorlar. kıl gibi ince bir çatlak var motorda. Toyota tüm sorunu karşılayacağını, ister sandık motor ister uygun fiyatlı sıfır araç vereceğini söylüyor. Onun için sordum siz hiç gazladınız mı diye?
Arabanın garantisi bozulmamış olsaydı servis gerekeni yapardı ama ilginç geldi bana da lpgden de olacağını sanmıyorum
Ben de 2023 Eylül ayında 2019 model 1.6 lpgli corolla sattım 40 bindeydi ne tesadüf:) ben de çok naif bir insana sattım aracım kız gibiydi herseyi tamdı biz de satıştan sonra birkaç kez görüştük alıcı kişinin ilk otomatik araciydi bu hikayede kendimi gördüm şahsen tertemiz araci verdiysem alışveriş bittikten sonra içim rahat olur herkesin kendi kaderi nasibi derim sonuçta ben aracımı servise bile güvenmeyip 5.30 yağ yerine fazla para verip 0.20 koyuyorum LPG takılırken başında 9 saat bekledim LPG ile 4 bin devir üzerine çıkmadım uzun yolda gazlarken benzine aldım hava filtresine 2-3 ayda bir çıkardım temizledim yani gözüm gibi baktım bu araci babama yada kardeşime versem benim gibi bakmayacak sorun çıkabilir benim yapabileceğim hicbirsey yok olaya bakış açım tam olarak budur Sizin olayda tahminim bağlantı yerlerinden kelepçeden bir yerden motor suyu eksilmiş olabilir bunun takibi yapılmalı sizlik bir durum bence yok sıkmayın canınızı Sizin kadar düşünceli birini Toyota forumunda görmek çok mutlu etti var olun ...
At sahibine göre kişner siz satmayıp 140 bin km ye kadar kullansanız bu sorunu yaşamayacaktınız. araç sizden sonra bitlise gitmek için 800km yol yapmış ilk aklıma gelen antfriz bitlise göre ayarlandı mı yolda nasıl kullanıldı ? Satın alandan başka kim kullandı? O yüzden rahat olun bence satın alan arkadaşdan çıkacak para varmış demek ki.
Toyota hararet yapsa terörist gruplar hiç çölde vs bu aracı kullanırmıydı ? kullanıcının istem dışı bir hatası olmuş mutlaka,gittiği kifayetsiz ustalarda orijinal olmayan termostat ve devir daim değiştilerse bu kadar sorun olması ve conta yakması normaldir,eski sahibi olarak hiç bir sorumluluğunuz olamaz,ekspertiz yapılmış ve sağlam olduğu görülmüş,yüksek devirde acemice kullanılsa bile hararet yaptıysa yine yeni sahibi tedbir almalıydı,geçtiğimiz günlerde bir videoda arabaya bir aksesuar ekleniyor ve cahil bir usta bozuntusu saç vidası ile radyatöre delik açıyor,sonuç malum.. Aslında yetkili bir Toyota servisinde gerçek neden ortaya çıkarılsa iyi olurdu,isterseniz ücreti benden deyip araştırma istemeniz sizi rahatlatacaksa teklif edin,ötesini kabul etmeyin.