Merhaba arkadaşlar,
Ben Avensis 2003 t25 2.0 elegant sahibiyim, aracı aldığım gün lpg yüzünden motor yedi motor yaptırdım yaptırmışken ön far yıkama motoruna kadar değiştirdim hani öyle devirdaim değişsin triger değişsin kalsın değil, enjektörler, bujiler kablolar radyatör ve hortumları, şanzıman yağı, hava akış sensörü vs baya herşey yani 100bin lira harcağım geçen sene, alakalı alakasız herşey değişti, hatta elektrik kablolarına kadar yıprananlar yeniden çekildi ve lpg tamamen sökülüp atıldı ruhsata işlendi falan filan, aracımdan çok memnunum ancak motor ikaz ışığını bir türlü söndüremedim obd den incelediğimde ekteki hataları alıyorum(kaputu açtığımda sol altta kalan sensör), yani sorunum oksijen sensöründe, üst 2 oksijen sensörünü orjinalle değiştirdim, alttakileri universal taktım ancak sorun düzelmedi, ardından yılmadım ölçüm yaptırdım ve yine ekteki gibi değişik sonuçlara ulaştım, voltajı 3 nolu sensöre veriyor ama çıktı almıyor 4 nolu sensöre voltaj vermiyor ama çıktı alıyor gibi bir sonuç var sanırım, ve ilk aklıma gelen elektrik tesisatı oldu, ankarada yaşıyorum benzer sorun yaşayan yada bu arkadaştan anlayıp tamir edebilecek bir usta biliyor musunuz? araçta katalizör dahi yeni takıldı artık sönmesi lazım bu ışığın deliricem yoksa