0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aracınızın farları mercekli değil. Bu nedenle takacağınız led ampüllerden istediğiniz performansı alamayabilirsiniz. Ayrıca karşıdan gelenleri de oldukça rahatsız edecektir. Ama yine de ben takmak istiyorum derseniz, far yükseklik ayarını bir kademe aşağı düşürerek en azından karşıdan gelenleri rahatsız etmemiş olursunuz. Takma işine gelince aracınızın ampül tipine uygun aldığınız led ampülü eskisinin yerine direk takabilirsiniz. Ekstra bir işçilik gerektirmez. Performans istiyorsanız philips, photon gibi kaliteli ve bilindik markalardan şaşmayın. Biraz pahalılardır ama, değer.
Mercekli olmadığını tahmin etmiştim. Daha önceleri beyaz halojenlere meraklıydım gerçi patlayan ampul beyazımsıydı. Çünkü beyazların ömrü kısa oluyor ve çok abartılı mavimsi olanları yolu göstermiyor.Sökmüşken park, kısa, uzun hepsini değiştireyim diyorum. Zaten zor bir iş akü falan sökülüyor.Farlarda 5 kademe var led takınca biraz aşağı baktırırım. Zaten alırken bir halojen bir led set alırım. Photon, nexen gibi markalar var. Photon mono3 modeli var 6k 7500 lümen iyi gibi. Pek anlamıyorum ledlerden ama yorumlar iyi.
Ben philips kullanıyorum ve çok memnunum. Ancak bu aralar photon milestone katana edition modelini çok tavsiye ediyorlar. Yorumlarına testlerine bakabilirsiniz..