0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selman Bey hayırlı uğurlu olsun. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.Çinliler bu işi çözdüler. Hakikaten güzel araba yapıp ağzına kadar dolu donanımla piyasaya göre makul fiyata satıyorlar. Benim bacanağımın eniştesi de Chery tiggo aldı geçen yıl sonlarına doğru. Şuan gayet memnunum diyor.
Güle güle kazasız belasız kullanın.
Hayırlı olsun güle güle kullanın,ön yargıları yıkmak gerek artık,bir araba için neredeyse ömür boyu çalışılıyor,ev almak artık olanak dışı,bu nedenle bulabildiğimiz en uygun fiyatlı aracı almak en mantıklısı,suv araç sedanın yerine daha tercih edilecektir,Çin otomotiv sanayisi ne kadar makul fiyatla çok araç satarsa o kadar servis ve bayi işleri kolaylaşacak ve bizim en meşhur kaygımız 2.ci elde ne olur? sorusu gündemden kalkacaktır diyorum,böylece Çin dışı kalan markalarda ya fiyatlarını aşağıya çekecek ya da uzun vadeler tanıma yoluna gideceklerdir.
Evet,eğer dayanıklılık,sorunsuzluk ve servis fiyatları ve yedek parça fiyatlarında makul seviyelerde olabilirlerse neden olmasın ?,siz de bu arada ara sıra bu konularda bilgilendirme yaparsanız izlemiş olacağız.
Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin inşallah. Güle güle kullanın.
Hayirli uğurlu olsun ben de 2019 model vision paket sifir aracimi 4 yıl kullandıktan sonra 2023 Eylül ayında tiggo 7 pro luxury paket aldım çok memnunum 7 ayda yaklaşık 7 bin km oldu bir sikayetimiz olmadı aksine ne iyi ettik diyoruz Allah herkese istediği araca binmeyi nasip etsin böyle bir ortamda özellikle ekonomik anlamda ...