Selamlar
1.Seramik: Ben Toyota da yaptırmıştım ciddi anlamda uzun süre gitti ANCAK benim işyerimde kapalı otopark var dolayısı ile gündüzleri dış etkenlere maruz kalmadı.
2.Yaptırmadım ancak ppf işinin biraz şişirme olduğunu düşünüyorum. fiyat bazlı.
5.ben ön cama solarguard şeffaf yaptırdım :Artısı : ciddi anlamda ısıyı kesiyor
eksisi ise : dış renkleri soluk gösteriyor, her ne kadar adı şeffaf ise de aslında değil uçuk mavi. Bir de müthiş panel yansıması yapıyor yani olmadığı zamana göre çok daha fazla.
Yan camlara aracı alırken yaptırmıştım 1 numara hem aydınlık hem işlevsel oldu ama markasını hatırlamıyorum sadece tonu yeşilimsi gibi.
Tavsiyem: var ise tampon ve kapı yan çıtaları. çok çok işlevseller. Bir de benim gibi uzun süreli kullanıcı iseniz direksiyon kaplama ve döşeme kaplama tavsiye ederim kumaş ise çünkü gerçekten kumaş kalitesi kötü.
varsa aklınıza takılan bilgim ve ilgim dahilinde yanıtlamaya çalışırım.
Cevap için teşekkürler . Evet uzun süre kullanmayı düşünüyorum nasipse önce ki aracımda yoldan gelen taşlardan boya atmaları yaşadıgım için yaptırayım dedim ama korur mu emin degilim aşağıdakiler için fiyat aldım
1-Seramik için 14 bin fiyat aldım Ar mor marka dediler
2- Ppf için de ön 5 parça ( tampon çamurluk farlar kaput) 20 bin tl sp pro gibi bir şey dedi markaya
3- cam tavan ve ön camlar icin 5 bin tl
4- paspas hediye ettikleri için sadece bagaj havuzunu 785 tl buldum uyumlu dedi
Corolla aracımda göğüs halısı kullanıyordum buna uygun bulamadım ,
tampon ve yan kapı çıtası için link yada ürün ismi varsa iyi olur
Direksiyon kaplama listeme ekledim
ön cam için bahsetdiğiniz filmi de ekledim listeme
Mesaj Birleştirildi: Mart 15, 2024, 10:24:45
online satılıyor bagaj havuzu, kauçuk paspas, ben şundan aldım:
https://www.ciceksepeti.com/toyota-c-hr-2024-model-4d-bagaj-paspas-set-kcm7179545
kapı çıtası için örnek var mıdır?
uyumu nasıl hocam bayinin verdigi kaucuk paspas var ama pek içime sinmedi gibi