Gönderen Konu: Merhabalar. Panelde tüm ışıklar yanıyor. Yardımcı olursanız sevinirim  (Okunma sayısı 647 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Avensis Sevdalısı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 194000
  • Model Yılı: '13
  • 5 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Merhabalar Arkadaşlar. Kısaca özetleyim. Sol aynam fazla dışarı açılıyor. Ustada dedi ki, ayna sağlam ve çalışıyor, beyne cihazla girip ayarları sıfırlayım düzelir dedi. Ancak beyne girince tüm ışıklar yandı. ABS EDS otomatik el freni vs hepsi devre dışı kaldı. Farklı ustalara gittim. Hatırı sayılır para verdim ama yapamadım. Başka cihazlar ile beyne girilince hata gözükmüyor ama lambalar yanıyor. Öğretmenim ve tayin ile birkaç ay önce mardin'e geldim Burada pek usta yok deniliyor. Diyarbakır'a git deniliyor. Bu konuda bilgisi olan var ise çok sevinirim. Hoşça kalın.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Sheer Driving Pleasure
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '07
  • 2229 kere teşekkür etti
  • 3428 kere teşekkür edildi
Geçmiş olsun,
Toyotalarda ayna ayarı yok, dayama noktasına gelince fazla akım çekerek duruyor. Bu nedenlede bilgisayar ile bu sorun çözülmez.

Diğer sorun için kutup başını söküp, 5 dk bekleyip tekrar takın.
Avensis 1.8 A/T 2007 LPG (Tomasetto)
AP900 Cruise control
www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=50407.new#new

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Avensis Sevdalısı
  • 5 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Geçmiş olsun,
Toyotalarda ayna ayarı yok, dayama noktasına gelince fazla akım çekerek duruyor. Bu nedenlede bilgisayar ile bu sorun çözülmez.

Diğer sorun için kutup başını söküp, 5 dk bekleyip tekrar takın.

Çok teşekkür ederim Malesef kutup başını söküp bekledik ama o da fayda etmedi. Aynayı ise her arabayı çalıştırdığımda camı açıp elimle aynayı düzeltiyorum Arabadan çok soğudum. Bir önceki kasa avensis'e 10 sene bindin hiçbir problem yaşamamıştım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Avensis Sevdalısı
  • 5 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Konu güncel arkadaşlar. Mardin Toyota servisine gittim. Gösterge ana giriş beyin soketi bozuk dediler. Sonra daha önce gittiğim ve paralarını ödemem rağmen çözüm bulamayan ustalar ile görüştüm. Ustalar bozuk olamaz çünkü araca bağlanıp içeriğini görüyoruz dediler. İyice kafam karıştı. Avensis arayan varsa ise bu şartlarda satmaya hazırım :) :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dinozor
  • Kilometre: 56100
  • Model Yılı: '16
  • 215 kere teşekkür etti
  • 1349 kere teşekkür edildi
Madem servis soket demiş uygun fiyatlı ise değiştirin sonucun nasıl olduğunu görün ona göre başka ne yapılabilir değerlendirme yaparsınız.
Tokay Ceritoğlu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Avensis Sevdalısı
  • 5 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Yabkia söylemiş olabilirim soket değil beyin olarak söyledi. 4 ila 12 ay arasından elimize geçer dedi. Fiyatı 20 bin ila 60 bin arası güncel kura göre değişir dedi. O yüzden bişi yaptıramadım . Cevabınız için teşekkür ederim