0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı olsun Şaban Bey. Arkadaşınızı da üye yapıp izlenimlerini aktarmasını bekliyoruz sizden
ŞAban abi hayırlı uğurlu olsun.Güle güle binsin aracına arkadaşınız.Lakin bir şeyi belirtmek isterim abi.Klasman değil o Lansman olacak.
Şaban Bey'in haberini okuyunca hemen Tarabya Gedizler'i aradım, ellerine bir tane gelmiş. İşyerinden iki arkadaşımla beraber gittik, gördük, müşteri temsilcisi Bora Bey çok ilgilendi sağolsun, hatta plazanın etrafında bir tur attırdı. İyice inceledik ve çok beğendik.Şimdiden büyük konuşmayayım ama benim de ileride arabamı değiştireceğim zaman bakacağım ilk araç olacak Verso, zaten bizim bebek de büyüyor, aile arabası konsepti bize giderek daha uygun hale geliyor...
bir arkadaşımız için toyota verso için bayiiye başvurmuştuk geldiğinde haber veririz demişlerdi.bugün toyota bayiiden aradılar sadece 1 adet verso gelmiş ona baktım inanın okadar beğendimki anlatamam.bizim baktığımız premium versiyonuydu ve donanımı okadar doluki yenı tip motor var araçta yakında tanıtım ve lansmanı yapılacakmış satış sorumlusunun dediğine göre türkiye geneli 120 adet ile sınırlıymış şu anda.seri üretim 2 ay sonra başlayacakmış.toyotasa nın sitesinde versoya baktım ama benım gördüğüm verso ile uzaktan yakından benzerliği yok.galiba lansman sonucunda daha tanıtıma girmemiş.almayı düşünenler bayilere gidip bence şimdiden kapora versinler.premıum yanı en full paketli olan verso 44.000 tl fiatı var ötv indirilmiş hali bu.başka iskonto veya indirim yapmıyorlar.biz aldık bayiideki tek versoyu edit
Premium en ful paket değilki, elegans en ful olanı
44 e a-3 alırım ikinci eli az versonun kim ne derse desin.güzel araba o başka ama asla coralla değil piyasası..
İyi de A3 ile Verso'nun fiyatı dışında neyini kıyaslayabilirsiniz ki? Bambaşka hedefleri olan araçlar. Siz spor araba seviyorsunuzdur, A3'ü tercih edersiniz, ben büyüyen ailemi güvenle götürmek için Verso'yu tercih ederim. Özellikle 7 koltuğa çıkabilmesi benim için büyük bir avantaj olurdu.