Gönderen Konu: 2015 Corolla Hız Sabitleyici Montajı  (Okunma sayısı 761 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 1 kere teşekkür etti
2015 Corolla Hız Sabitleyici Montajı
« : Ocak 04, 2024, 17:20:35 »
Arkadaşlar merhaba,

2015 Corolla 1.33 Life model aracıma Aliexpress'ten hız sabitleyici kolu aldım. Ancak direksiyonun orta göbeğini sökemiyorum. Videodaki gibi deliklerden tornavidayı sokup videoda gösterdiği teli itiyorum ama göbek kendini tırnaklardan pıt diye kurtarıp atmıyor. Çok fazla zorlayıp yanlışlıkla bir şeye zarar vermek de istemiyorum. Aranızda bu daha önce yapmış işi biri varsa püf noktası nedir açıklayabilir mi? Toyota servisini arayıp montaj yapıp yapmadıklarını sorduğumda, bu model aracınıza sonradan eklenecek bir donanım olmadığını söyleyip kapatıyorlar.

Toyota Club Türkiye

2015 Corolla Hız Sabitleyici Montajı
« : Ocak 04, 2024, 17:20:35 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 235000
  • Model Yılı: '93
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: 2015 Corolla Hız Sabitleyici Montajı
« Yanıtla #1 : Şubat 08, 2024, 11:55:38 »
Delik yerinden vidayla ittiğinizde metale dokunduğunuzdan emin olup ittirin sonrasında ne tarafından ittirdiyseniz o tarafın airbagi kendinize doğru çekin. Çün ki bazen atmayabiliyor. siz airbag'ı tutarak bunu yapabilirsiniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Mart 05, 2024, 08:26:12 »
Delik yerinden vidayla ittiğinizde metale dokunduğunuzdan emin olup ittirin sonrasında ne tarafından ittirdiyseniz o tarafın airbagi kendinize doğru çekin. Çün ki bazen atmayabiliyor. siz airbag'ı tutarak bunu yapabilirsiniz.

Tavsiye için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi deliklerden tornavidayı sokup metal teli ittirdiğim esnada airbag'i elle hafif çektirince tırnaklardan kurtuldu. Montajını yaptım hız sabitleyici sorunsuz çalışıyor  :tamam:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #3 : Eylül 09, 2024, 22:06:29 »
merhaba elinize sağlık peki göstergedeki ışıgını aktif edebiliyormusunuz