0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kaput koruyucu filmi ben kendi adıma şiddetle tavsiye ediyorum. Türkiyemizin yolları malum mıcırı taşı hiç bitmiyor. Özcan beyinde dediği gibi Diamond Gloss boya korumayla birlikte tampon ve kaput filmi bana epey tuzluya patladı ama içim rahat. Arabamı yıkattıktan sonra ışıldaması ve yoldaki mıcırların eskisi kadar zarar vermeyeceğini bilmek bana yetiyor.Ayrıca birde kaput filmi yapıldıktan sonra eski vuruk ve rötuşlanmış yerlerde kabarma vs. olmadı. Bu konu benide endişelendiriyordu ama neyseki şimdilik böyle bir sorun yok.
Akıllı adamın hali bir başka ya Dediğim gibi minibüse plakayı takar takmaz ilk iş kaput filmi olacak.Birde makina yardımı ile minibüsü parlatmak.Fabrikadan çok mat geliyor.Buda daha çabuk ve kalıcı şekilde aracın kirlenmesi anlamına geliyor..
kaputu filimle korusanız bile tampon falan gene darbelere açık olacak, bence en iyisi maske almak, hem ucuz , hemde ş.dışına çıkınca takıp , ş.içinde çıkarabiliyorsunuz
Özcan bey ödemeyi yaparken kendimi hiç akıllı hissetmedim. Biran kendime "kaput kaç paraki" diye sormadımda değil hani ...
Bence cok para. Toptancilardan falan bulunabilir mi acaba bu filmler?
Benim corollanın kaputa 60 cm eninde (ama boyu ne kadar bilmiyorum) ayrıca tampon (oda ne boyutta bilmiyorum ama) komple 800 tl ye yaptılar. İşte bide diamond glos boya koruma derken 1200 tl yi orda bırakarak epey hafiflemiş olarak eve döndüm.
Ama bana bukadar masraf ettirdiği için ona cezada verdim navitech'in dvd playerini bi yıl geç taktıracağım )=
Toptancı kesinlikle top halinde satıyor.Tuzlu gelir..Kaputun sağlığı için önemli değil o kadar rakam.70 bin vermişim 360 TL'yimi esirgeyeyim.Tamam parası bol zengin değilim ama önlemde almak gerek düşünüyorum.Dediğiniz gibi toptancıdan parça alınabilse daha ucuz olacak ama imkanlar böyle olunca...
Konu ciladan kaput filmine geldi ama umarım moderatör abilerim kızmazlar Özcan abi bulunduğum yerde imkanlar kısıtlı olduğu için mecburen (bu iş içinde Adanaya gitmek zorunda kaldım ayrıca) katlanmak zorunda kaldım , çevreyide çok fazla tanıyamadığım için. Yoksa servise her uğradığımda abi rötuş diye diye kaput haritaya dönecekti. Ama kesinlikle sıfır aldığınızda yaptırmanızı tavsiye ederim. Benim corollanın kaputa 60 cm eninde (ama boyu ne kadar bilmiyorum) ayrıca tampon (oda ne boyutta bilmiyorum ama) komple 800 tl ye yaptılar. İşte bide diamond glos boya koruma derken 1200 tl yi orda bırakarak epey hafiflemiş olarak eve döndüm.
800 liraya komple folyo çekiyorlar, bütün arabaya