Gönderen Konu: Bir Kaç Soru - Sorun  (Okunma sayısı 595 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 1400
  • Model Yılı: '21
  • 6 kere teşekkür edildi
Bir Kaç Soru - Sorun
« : Aralık 30, 2023, 22:48:10 »
 2021 model Dream kullanıyorum.

1. - Genelde araçta yalnız yada 2 kişi oluyoruz. Geçenlerde 4 kişiydik, arkadakiler müzik sesinin arkada duyulmadığını söylediler. Bende Balans ayarından önleri kapadım sadece arka yaptım. Aynı ses düzeyinde, ön hoparlörlerle arkadakiler arasında inanılmaz ses düzeyi farkı var. Araçta akada kaç hoparlör var, ben sadece arka kapılardakini gördüm. Başka varmıdır. Arka camın orada yoksa, takılabilir mi.

2. - Arka sis lambası, sadece sol taraftakini gördüm. Sağ tarafta da var mı yoksa teklimi.

Toyota Club Türkiye

Bir Kaç Soru - Sorun
« : Aralık 30, 2023, 22:48:10 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 38000
  • Model Yılı: '19
Ynt: Bir Kaç Soru - Sorun
« Yanıtla #1 : Aralık 31, 2023, 00:05:35 »
1) sadece kapılarda var. Bir de ön hoparlör açıkken sesi fazla açınca dikiz aynası titriyor.
2) Geri lambası ve sis tek hocam.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Corolla Flame Xpack 2022
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '22
  • 20 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Aralık 31, 2023, 12:42:26 »
Bagajdan pandizotun altına bakarsanız daire biçiminde boş bir yer göreceksiniz sanırım o boşluk hoparlör veya bass için olsa gerek çünkü farklı ülkelerde jbl ses sistemi opsiyonu var, arkaya ses önlerdeki kadar çok gelmiyor çünkü önde ön camın orada iki tane twiter var diye biliyorum, arkaya ses geliyor ama önde oturanlar kadar bası tizi hissetmiyorlar, arkada oturan çocuklar için çok iyi aslında, bu arada balans ayarını ortada tutmanızı tavsiye ederim ses çok bozuluyor eğer sesin az geldiğini söylüyorlarsa sesi biraz daha açın bide hızlandıkça sesin otomatik olarak artırım ayarı var onu da en yükseğe almanızı tavsiye ederim şehir dışı yollarda konfor sağlıyor
Corolla Flame Xpack 2022

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 1400
  • Model Yılı: '21
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ocak 07, 2024, 22:55:53 »
1) sadece kapılarda var. Bir de ön hoparlör açıkken sesi fazla açınca dikiz aynası titriyor.
2) Geri lambası ve sis tek hocam.

Aynen dikiz aynası titriyor, bunu ilk defa bu araçta gördüm, megane da böyle birşey yok.