Gönderen Konu: Yüksek devirde tekleme  (Okunma sayısı 629 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
Yüksek devirde tekleme
« : Aralık 26, 2023, 18:05:41 »
Merhaba arkadaşlar bende 96 model xli 1.6 var yüksek devirde 1 km de bı 2 km de bir tutup bırakıyor genelde sıcakken yapıyor soğukken fazla yapmıyor tutup bırakırken devirde düşüyor ustaya gösterdim dispratör dediler sırasıyla ateşleme sistemini hepsini değiştirdim buji biji kablosu dispratör hemde orjinal aldım sorun yine ay ni hem benzinde hem lpg de yapıyor bilen varsa bana bi yardımcı olsun Allah rızası için

Toyota Club Türkiye

Yüksek devirde tekleme
« : Aralık 26, 2023, 18:05:41 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
Ynt: Yüksek devirde tekleme
« Yanıtla #1 : Aralık 26, 2023, 22:38:31 »
Distribütörün orjınal olduğuna ne kadar eminsiniz nereden aldınız?
Bir ihtimal bi yerden hava alıyordur yada yakıt haritası bozulmuş olabilir.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #2 : Aralık 26, 2023, 23:11:05 »
Ümit bey dispratörü aldığımda yan sanayi de vardı orjinal da var dı arasında fiyat farkı 1300 lira vardı usta orjinal dedi yakıt haritası nın bakım larını yaptırdım contalrını değiştirdim yağ vardı temizledim yine aynı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Aralık 26, 2023, 23:31:32 »
Ümit bey dispratörü aldığımda yan sanayi de vardı orjinal da var dı arasında fiyat farkı 1300 lira vardı usta orjinal dedi yakıt haritası nın bakım larını yaptırdım contalrını değiştirdim yağ vardı temizledim yine aynı
Orjınal distribütör ile yan sanayi arasında 1300 TL olmaz uçurum fark olur orjınal distribütör dışarıda bulmak çok zordur çok pahalı olduğu için kimse getirmez,eski Distribütör duruyorsa orjınal japon malı parçalar alarak yenileyebilirsiniz,distribütör kapağı,ateşleme bobini,tevzi makarası,gini parçalar ile yeni distribütör çıkarılabilir bu saydığım parçaları güvenilir olarak tem servisten isteyebilirsiniz işletme sahibi @Ufuk Sönmez (16363) bey konunun uzmanı hatta profösörü kendisinden gerekli parçaları alarak yeni distribütör yapıp araca takın herşey düzelir.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #4 : Aralık 27, 2023, 00:04:43 »
Ümit bey benim orjinal dispratörüm de sağlam bende duruyor ondanda yapıyor ay nı teklemeyi hem benzinde hem lpg de 3700 lira verdim dispratöre

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Aralık 27, 2023, 09:39:41 »
Yüksek ihtimal avans ayarınız bozuk olabilir . Triger değişimi felan yapıldıysa araca sente kaçıklığı olabilir. Avans tabancası ile yeni ayar baktırın derim  .
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #6 : Aralık 27, 2023, 11:46:10 »
Yücel bey araç daha 215 binde sente den yapar mı sente kaçağı olup olmadığını nasıl anlarız