0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
beyler ODB cihazım var fakat torgue programı en fazla 10 tane değer gösteriyor ben özellikle DPF doluluk durumunu falan görebileceğim bir program arıyorum forumda bu tarz işlemlerde ilgilenen android üzerinden araçtaki istediğim değerleri nasıl alabileceğimi bilen birileri çıkarmı program ücretli veya ücretsiz olabilir ben 10 tane program kurdum hepsi aynı veriyi veriyor motor sıcaklığı dış ortam vs. ama DPF doluluk yüzdesini hiçbiri göstermiyor
ODB cihazı önerisi olan var mı kablosuz bağlantı ile verileri anlık görebilecegim ( aşırı profesyonel bir şey değil )
millet ama gizli özellikleri açıyor toyota da
Bende obdlink marka var. Hibritte motorların anlık kw güç üretimleri, frene uygulanan güç, rejenerasyon değerleri, aracın ivmesi, depoda kalan yakıt litresi gibi değerlere ulaşabiliyorum. Burada adaptör kadar kullanılan uygulama da önemli. Sadece pid’leri bilmek yetmez. Sensörler elektrik verisi üretir, beyin onu çevirir. Uygulamanın Bazı çevirmeleri de doğru yapması lazım
https://www.amazon.com.tr/OBDLink-428101-OBDLINK-obd2/dp/B07JFRFJG6eğer bahsettiğin cihaz bu ise 11.000 tl fiyatı var bunun röntgen bile çekmesi lazım