Gönderen Konu: Mıknatıslı telefon tutucular yüzünden hava menfezi kırılan var mı?  (Okunma sayısı 541 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '21
  • 8 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
Havalandırma menfezine takılan telefon tutucusu alacağım ancak menfezin sağlamlığından emin olamadım kırılır mı acaba diye korkuttu biraz. Bu tarz telefon tutucu kullanıp kırıldı veya birkaç yıldır kullanıyorum hiçbir sorun olmadı diyen var mı?

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Primum non nocere
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 27000
  • Model Yılı: '20
  • 20 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
Havalandırma menfezine takılan telefon tutucusu alacağım ancak menfezin sağlamlığından emin olamadım kırılır mı acaba diye korkuttu biraz. Bu tarz telefon tutucu kullanıp kırıldı veya birkaç yıldır kullanıyorum hiçbir sorun olmadı diyen var mı?

sol hava menfezi üstüne çift tarflı bant ile yapıstırdıgım baseus tutucum 3 yıldır güneş vs dinlemeden yerinde duruyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 90000
  • Model Yılı: '19
  • 1 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
2001 model Clio'nun hava menfezini takar takmaz kırdım bununla. Hala öyle geziyorum. Yani yeni model otomobillerde hava menfezi tazedir, esnektir, benim 23 yaşındaki (2 yıl önce kırıldı, o zaman 21 yaşında imiş) arabamın menfezi sıcaktan, soğuktan, güneşten gevremiştir, dokunur dokunmaz kırılmıştır onu bilemem.