Gönderen Konu: AURİS 2013 MULTİMEDYA GÜNCELLEME HAKKINDA  (Okunma sayısı 939 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 115
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
AURİS 2013 MULTİMEDYA GÜNCELLEME HAKKINDA
« : Kasım 26, 2023, 19:15:53 »
Merhabalar, tamamen cahilliğime dayanarak soruyorum.:/  2013 Auris Premium aracım var. Ve multimedya navigasyon meselesni çözemedim. Var mı yok mu onu da bilmiyorum. Forum ve web üzerinden araştırdığıma göre Toyota Müşteri Portalı üzerinden güncelleme indirip USB ile kuruyoruz. Toyota Müşteri Portalı Cihaz Kimliği (Device ID) isteniyor ancak ben bir türlü bulamadım. Site üzerinde yönlendirme ile gösteriyor ancak benim aracımda cihaz kimliği kısmı yok. Yani görünmüyor öyle bir şey. Belki de özellik olarak yok bilmiyorum biri beni aydınlatabilirse çok memnun olurum. (Hatta gizli ayarlar adı altında bir kaç video izledim. Onlara da baktım ancak onlarda da bu device ID yok).

Şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Toyota Club Türkiye

AURİS 2013 MULTİMEDYA GÜNCELLEME HAKKINDA
« : Kasım 26, 2023, 19:15:53 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 246000
  • Model Yılı: '03
  • 6 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: AURİS 2013 MULTİMEDYA GÜNCELLEME HAKKINDA
« Yanıtla #1 : Ağustos 14, 2024, 10:39:48 »
bir çözüm bulabildiniz mi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '13
  • 227 kere teşekkür etti
  • 187 kere teşekkür edildi
Ynt: AURİS 2013 MULTİMEDYA GÜNCELLEME HAKKINDA
« Yanıtla #2 : Ağustos 23, 2024, 12:20:46 »
Auris için emin değilim ancak corolla premium için alınırken Navigasyon özellikli alınmadıysa navigasyon modülü bulunmuyor. Ekranda Nav tuşu mevcut ancak donanım olmadığından çalışmıyor. Sonradan gps donanımı bulunup takılabilir ancak maliyetli diye biliyorum.