Eser bey hayırlı olsun öncelikle cihazınız. Ben de yakın zamanda yurtdışından android multimedya getirtmiş birisi olarak, elimden geldiğince yardımcı olmak isterim. Bu arada ben cihazımın montajını kendim yaptım. Bendeki ürün Srnubi marka. Gerçi bu cihazların belli bir markası yok zaten her firma kendi adıyla ürettirip satışını yapıyor. Genel anlamda birbirinin aynısı cihazlar sadece üzerindeki ROM ların farklılığı yüzünden arayüzleri/temaları farklı olabiliyor.
1-Benim cihazımda aynı telefon gibi yukarıdaki durum çubuğu aşağıya kaydırıldığında ekran aydınlık ayarı var. Ayrıca farlar açılınca normal ayarından %15-20 daha kısılıyor parlaklık otomatik olarak.
2-Burada aracın orjinal usb girişinin iptalinden bahsediyorsunuz sanırım, ancak multimedya aracınıza özel olduğu için orjinal usb için de soket olmalıydı, Bende aracın orjinal usb fişine uygun soket geldi, ayrıca ikinci bir usb soketi daha var isteğe bağlı olarak konumlandırabileceğim.
3-Bence uyar, neden uymasın yine aracın orjinalinde kamera varsa uyumlu soket de olmalıydı. Yoksa siz de yapabilirsiniz, sadece teybin arkasına gelen soketlerden kameranın fişlerini tespit edip onları erkek RCA soketine bağlayınız ve multimedyanızın kamera girişine bağlayınız. Multimedyanız ile gelen kamera CVBS desteklidir onun için AHD ile çalışmıyordur. Aracınızın kamera formatı nedir bilemiyorum ama, dediğim gibi daha kaliteli ise kesinlikle uyar yada uydurulur.
4-Sanırım montaj sırasında ya geri vites tetikleme ucunu standart kontak ACC moduna bağladılar, yada kamerayı Reverse View soketine değil de Aux girişine bağladılar. İkinci giriş isteğe bağlı ön kamera gibi harici video kaynakları bağlanan bir giriş.
Cihazınızın kullanım kılavuzu varsa iyice inceleyin bence, hatalı montaj olabilir.