Gönderen Konu: 2023 model vision Multimedya Ekran  (Okunma sayısı 3599 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 1 kere teşekkür edildi
2023 model vision Multimedya Ekran
« : Kasım 26, 2023, 16:07:49 »
Merhaba,
Yakın zamanda 2023 model Toyota Corolla 1.5 Vision MultidriveS model araç aldım. Multimedya ekran ve geri görüş kamerası taktırmak istiyorum. Bu konuda tavsiyelerinizi almak istiyorum. Kullananlar veya bilgisi olanların öneride bulunmalarını rica ediyorum.
Herkese Sağlık ve esenlikler dilerim.

Toyota Club Türkiye

2023 model vision Multimedya Ekran
« : Kasım 26, 2023, 16:07:49 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "Bilgi Paylaşıldıkça Artar"
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '14
  • 136 kere teşekkür etti
  • 434 kere teşekkür edildi
Ynt: 2023 model vision Multimedya Ekran
« Yanıtla #1 : Kasım 26, 2023, 20:38:10 »
Merhaba,
Yakın zamanda 2023 model Toyota Corolla 1.5 Vision MultidriveS model araç aldım. Multimedya ekran ve geri görüş kamerası taktırmak istiyorum. Bu konuda tavsiyelerinizi almak istiyorum. Kullananlar veya bilgisi olanların öneride bulunmalarını rica ediyorum.

Hayırlı olsun aracınız öncelikle.  Tavsiyeye gelecek olursak,
Çok kaliteli müzik dinlemek isterim derseniz amfi ve hoparlör sistemlerinden bağımsız olarak  Pioneer, kenwood gibi double dinler var ve oldukça pahalılar. Eksileri ise android olmadıkları için daha kısıtlı kullanımları var. Ama onlarda da, carplay ve android auto, geri görüş kamerası gibi özellikleri var. Bana göre tek artıları  gerçekten müzik ve ses anlamında rakipsizler.

Yok, müziği ve sesi amfi ve hoparlör değişimi ile hallederim, yada aracın mevcut sistemi kadar olsa bana yeter, android olsun özgürlük olsun diyorsanız  piyasadaki ürünlerin birbirinden çok da farkı yok. Hepsi çinde  üretiliyor, firmalar kendi isimlerini basıyorlar ve piyasaya sürüyorlar.  Şansına hiç bir problem de yaşamayabilirsin,  başın dertten kurtulmayabilir de.  Türkiye'de bazı markalar var, bayilikleri var, Carcoval, Navimex, Navitech v.s. Aynı ürün olmalarına rağmen  en azından distribütör ülkemizde olduğu için bu ürünlerde karşında bir muhattap bulabilirsin. Ama bunun da bir karşılığı var fiyatı.    Örneğin aynı özelliklere sahip bir ürünü,   atıyorum ülkemizde 7 bin liraya alırken gümrük vergisi, kargo hepsi olmasına rağmen yurtdışından 4-5 bin bandında alabilirsin.  Karar sana kalmış. Ben yurtdışından aldım, kendim monte ettim şu an kullanıyorum bir sıkıntı yok Allah'a şükür.
1998 Toyota Corolla 1.3 XL StationWagon 12V 2007-2020
2014 Nissan Qashqai 1.2 DıG-T   2020 -

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 93000
  • Model Yılı: '19
  • 162 kere teşekkür etti
  • 107 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Kasım 26, 2023, 22:15:43 »
Merhaba,

Aşağıdaki videoda sizin aracın aynısına montaj yapılmış. Bir arayıp görüşün isterseniz. Videonun açıklama kısmında bayii ve telefonlar var. İzmir, Antalya, Ankara ve İstanbul'da  yerleri var. Hayırlı olsun

https://youtu.be/0Dhpl7O8OZE?feature=shared
O

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Kasım 28, 2023, 18:54:11 »
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Kullandığınız cihazın linki varsa paylaşabilir misiniz?

Mesaj Birleştirildi: Kasım 28, 2023, 18:54:44
Teşekkür ederim hüseyin bey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "Bilgi Paylaşıldıkça Artar"
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '14
  • 136 kere teşekkür etti
  • 434 kere teşekkür edildi
1998 Toyota Corolla 1.3 XL StationWagon 12V 2007-2020
2014 Nissan Qashqai 1.2 DıG-T   2020 -

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Kasım 29, 2023, 00:21:19 »
Çok teşekkür ederim Osman bey.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 500
  • Model Yılı: '24
  • 3 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Şubat 22, 2024, 17:35:15 »
Şenol Gürler bey , merhaba, 2023 mesajınıza baktım aynı durumdayım şu anda , bende 2024 vision paket corolla aldım , ve özellikle geri görüş kamerası eksikliği çekiyorum. siz ne yaptınız , herhangi bi multimedya filan taktırdınızmı aracınıza ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 20000
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Aralık 11, 2024, 11:01:39 »
Herkese merhaba,
2022 corolla vision aracıma servis dışında bilinen bir markadan multimedya alıp bağlantısını yaptım Sorun şu ki cihazdaki tüm uyku modu ayarlarında bile aracı stop ettikten yarım saat sonra 1 gün sonra gibi süreler sonrasında cihaz android logosu ile açılıyor, uyku moduna girmiyor ve bu şekilde cihaz her açıldığında tarih saat de sıfırlanıyor. Sadece 5 10 dakikalık kısa süreli stoplardan sonra aracı çalıştırınca cihaz direkt olarak açılıyor. Bu durumu satıcının teknik servisine sorduğumda "Araç Uyku Moduna geçiyor" diye bir cevap verdi. Bizim araçlarda böyle bir seçenek var mı? Arkadaşımda da aynı araçtan var farklı yerde taktırmış fakat onda böyle bir sorun olmuyor. Akü sağlığı açısından bu iyi birşey olabilir belki ama günlük kullanımda cihazın bu şekilde bekleterek açılması can sıkıcı oluyor. Bu sorunun çözümü var mıdır varsa nedir?