0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
peki bu aracın motorunu nasıl açıyoruz ? kimisi ilk bin km sakin kullan diyo kimisi allah ne verdiyse bas diyo...
Aracla ilgili bir onceki kasaya gore en onemli eksiklik ise camların hepsinin otomotik olmaması ve torpidonun kilitlenmemesineden boyle anlamadim acikcasi
savas bey sanirim bilgi eksikligi varAracim 2009 corolla elegant yani en ust donanım daha iyisi yokoysa ozelliklerinden bahsettigim 2006 terra corolla yani simdiki comfort donanımTerra aracımda olanalr simdi elegantta yok bu nasil is herkes ileri giderken toyota geri gidiyor
Merhaba Alper Bey,O zaman yanlış anladığım birşeyler var, peki siz Elegant donanımda "camların hepsinin otomatik olmaması" ile neyi kastetmiştiniz? Saygılar...
Ozcan Bey, yeni arabaniz hayirli ugurlu olsun.
Arkadaslar yeni corolla benzinlisi olanlar lutfen cevaplasinMotor kaputunun altında herhangi bir koruma var mi yoksa sadece kaput mu varDizellerde gordum ama benim benzinlide yokYani kaputu kaldırdıgınızda tam bagaj altında oldugu gibi bir koruma parcasi var mi yok mu?resim var ama nasil ekleyecem bilmiyorum
selam hayırlı olsunaynı arac bende de var daha 1100 km deBen acikcasi ilk olarak otoyola ciktim ve basabildigim kadar bastim buraya yazmayım ama 6000 deviri gordum 5. vitestezaten serviste onemli degil rodaj falan bu arabalarda yok dedi ama bence ilk kmlerde motoru acmak faydali2006 model corolaya gore suan araba cok az yakiyor hem de kendi teknik verilerine gore daha az yakiyor ve daha seri olduAracla ilgili bir onceki kasaya gore en onemli eksiklik ise camların hepsinin otomotik olmaması ve torpidonun kilitlenmemesineden boyle anlamadim acikcasi
Acikcasi yeni corolla ile bir onceki kasa arasında inanilmaz fark varEger toyota corolla olmasa bir baska araba diyecemHerseyi iyilestirilmis, zaten motordan direksiyona ic tasarimdan guvenlige herseyi daha iyiMotor daha guclu, daha agir ama yakıt tuketimi daha azİc trim cok daha kaliteliTasarim zaten cok iyiKaputun alti daha duzenli ve motor hic gozukmuyor ayni alman audi ve vw gibiYol sesine gelince az da olsa bir onceki kasaya gore daha iyiBir iki ufak ayrınti dısında cok memnunum