0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2005 model t25 avensisim için sis ve uzun farları ampulü değişimi yapmak istiyorum fakat her yerde karşıma farklı şeyler çıkıyor ve ampullerin h kodunu tam olarak bulamıyorum bu konu ile ilgili bilgisi olan ve nasıl söküp takabileceğimi anlatabilecek birisi varmı? Bir de hangi markalar kaliteli ve uyumlu olur?
peki ben elektrikçiye gidip değiştirirsem herhangi bir fark oluşur mu şu anda zaten fazla aydınlatmıyor uzunlar olmadan.
T25 avensislerin mercek tasları plastikten zamanla yüksek ısıdan içlerinde kararma oluşuyor ve far tası yeterli yansıtmayı yapamıyor.Far taslarınız eğer kararmışsa ne takarsanız takın aydınlatmanız zayıf olacaktır.Ankarada iseniz emre aktepe var çankayada mercek değişimi yapıyor geceniz gündüz oluyor.
Çoğu araçta o bahsettiğiniz kapak tamamen örtülmez zaten led xenona geçiş yaptığınızda emaneten tutturmanız gerekir veya keserek vs kendiniz modifikasyon yapmanız gerekebilir çünkü led xenonun kendi fan motoru büyük olduğundan eğer kapak halojen ampul için 0 payla tasarlandıysa oturmaz fan dışarı çıkar kendi aracımda ben fan kısmına denk gelen yeri dremel ile yontarak yerleştirdim sıfır oturdu. mercek konusunda pek bi bilgim yok ama kendi aracımda bu tarz bi sorun henüz yaşamadım + olarak halojen ampul led xenona kıyasla çok daha fazla ısınan bi ampul tipi diye biliyorum zaten.