0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar 1 kaç gün önce corolla d4d elegant modeli aldım ordu samsun arası yaklaşık 200 km yol katettim ve başta 5,2 falan gösterirken yolun sonuna doğru 4,1 e kadar düştü 90- 100 km yi geçmeyince tabii yeni olduğu içinmi bilmem ama fabrika verilerinin bile altına düştü
Kemal bey Honda civic otom.kulanan arkadaslarım var sizin verileri hiç duymadım onlardan..Cok fazla yaktıgından şikayetçiler..KEmal bey aracınızın fabrika verileri şehir içi:10,00 ltr şehirler arası:5,4 ve birleşik:7,1 Sİz o 4,5 ltr nasıl elde ettiniz şaşırdım acıkcası..1,4 d4d 5,1 yakarken 1,6 benzinili otomatık bir arabanın 4,5 veya 5,0 ltr yakması bana mantıklı gelmıyor..ozaman dizel almaya gerek yok..Bence yol bilgisayarınızda bir sorun avrmı yokmu dıye teyıt ettırın..Yada öyle yakıyo diyosanız benım diyecek biseyım yok..150 km hızda corollahb 9,4 gösterıyosa benım aracımda sorun var demektir yanı 150 km hızda 1,6 otomatık 124 ps bir arac nasıl 6,0 ltr yakıyo sasırdım dogrusu
gördüğüm en düşük değerde buydu
utku bizimkiler bazen 0,0 bile gösterıyor vitesı bosa al anlık öle gösterıyor dur cekecem resmını
hocam orda gördügünüz anlık yakıt tüketimi 100 km bu sekilde hesaplarsanız yanılgıya düsersizin isterseniz ben size 1,1 bile göstertilebilir..ama bu gercek sonuc degildir.LÜtfen yanlıs anlamayın sadece sizin yanlıs hesapladıgınız düşünüyorum otomatik vites 124 ps honda kesınlıkle sehır ıcınde 5,0 lt yakmaz.