Gönderen Konu: Corolla far hakkında  (Okunma sayısı 545 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '15
  • 18 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Corolla far hakkında
« : Kasım 13, 2023, 22:49:14 »
Arkadaşlar merhaba. Geçen ufak bir kaza sonucu 2015 model corollamın sol ön farı kırıldı. İnternette çok fazla far çeşidi ve markası var. Kimisi motorlu kimisi motorsuz. Çok fazla anlamadığım için yardımınıza ihtiyacım var. Motorsuz satılan farı alsam bendeki farın motoru çalışıyor onu yenisine takabilir miyiz? Sanırım bu farın orijinali Ulo marka oluyor ona da baktım bulamadım. Sizden ricam bana önerebileceğiniz bir far markası var mı? Hatta direk satın alma linkini özelden gönderirseniz sevinirim. Gerçekten yardıma ihtiyacım var. İyi akşamlar

Toyota Club Türkiye

Corolla far hakkında
« : Kasım 13, 2023, 22:49:14 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
Ynt: Corolla far hakkında
« Yanıtla #1 : Kasım 13, 2023, 23:20:44 »
Çıkma orjınal bakın yan sanayiler iş görmez, Ankara'dan çıkma bulabilirsiniz,yada Facebook gruplarında sorun.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Toyota Aşkına
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 31 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Kasım 14, 2023, 00:31:05 »
Arkadaşlar merhaba. Geçen ufak bir kaza sonucu 2015 model corollamın sol ön farı kırıldı. İnternette çok fazla far çeşidi ve markası var. Kimisi motorlu kimisi motorsuz. Çok fazla anlamadığım için yardımınıza ihtiyacım var. Motorsuz satılan farı alsam bendeki farın motoru çalışıyor onu yenisine takabilir miyiz? Sanırım bu farın orijinali Ulo marka oluyor ona da baktım bulamadım. Sizden ricam bana önerebileceğiniz bir far markası var mı? Hatta direk satın alma linkini özelden gönderirseniz sevinirim. Gerçekten yardıma ihtiyacım var. İyi akşamlar
   farın sadece camı karık kasa sağlam ise far tamiri yapan yerler var cam imalatı yapan örnek farcı bekir gibi onları tercih  etmeniz hem daha uygun hemde daha sağlıklı olu far kasasının plastik aksam sağlamlığı açısından
Toyota tmorrow

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "Bilgi Paylaşıldıkça Artar"
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '14
  • 134 kere teşekkür etti
  • 434 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Kasım 14, 2023, 12:45:12 »
Ayrıca motorsuz far kasasında motoru takıp sabitleyebileceğiniz yerler var mı ona da dikkat etmek lazım. Arkadaşların dediği gibi çıkma yada far camı tamiri daha makul görünüyor. Hoş, çıkma farın fiyatının da sıfırdan farklı olacağını sanmıyorum ama.
1998 Toyota Corolla 1.3 XL StationWagon 12V 2007-2020
2014 Nissan Qashqai 1.2 DıG-T   2020 -