0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı olsun Ömer bey güzel araba almışsınız,kalite yönünden düşünmenize gerek yok,T-GDİ Motor zaten uzun süredir üretiliyor ve mühendisliği Mitsubishi ye ait,Çinli amcalar ne kadar ekmek o kadar köfte mantığıyla iş yapıyorlar, çin malı kötüdür diye bişey yok bugün dünyanın büyük oranda malzeme tedariği Çin'den çıkıyor.
Hayırlı olsun güle güle kullanın. Bende Corolladan kurtulacağım günü bekliyorum iyi fiyattan gelirse Atto 3 e geçmeyi planlıyorum nasipse.Toyota japonduda ne oldu sanki araç yılan gibi deri değiştirip elimizde patladı.
yılan gibi deri değiştirdi derken?
Hayırlı olsun çok iyi yapmışsınız. Son kasada boya soyulması ilk defa duyuyorum, google da konuya çok hakim değil.
evet 2011 ve 2012 beyaz 040 kodlu araçlarda vardı.bendeki de o ancak ben düzenli boya koruma seramik yaptırdım.iş yerinde gündüz sürekli kapalı otoparkta olduğu için etkilenmedi herhangi bir durumdan ben bir sorun yaşamadım o yüzden. ancak toyota zaten sorunlu olanları komple ücretsiz boyuyordu.
Er yada geç o boya soyuluyor, kapalı otoparkta tutmak belki süreyi biraz uzatabilir. Başarabilirseniz komple (ki zor) servise aracı ücretsiz boyatabilir ve kendinize yeni dertler edinirsiniz. Aslında 2011-2012 ile sınırlı değil 2008 tede var 2013 tede var rengi özellikle 040 olan (farklı bazı renklerdede mevcut) model fark etmeksizin tüm araçlarda olabiliyor. Corolla benim için pişmanlık oldu. Bu araçtan kurtulduktan sonra bir daha Toyotanın kapısından bile geçmem.
Yani arkadaşımda da var onda da sorun olmadı ancak evet internette bazı kullanıcılar da gördüm.Servise götürdüğümde sadece 0.5 cm belki daha düşük dökülme vardı önlem olarak bunlar da oluyor aracı boyayalım dediler isterseniz ben istemedim.ama dediğim gibi bendeki model yılı dışında olan modellerde bilmiyorum ve sadece opak beyaz 040 da gördüm ben.