Gönderen Konu: 2008 1.4 dizel baskı balata  (Okunma sayısı 484 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
2008 1.4 dizel baskı balata
« : Ekim 03, 2023, 22:39:25 »
Merhabalar, baskı balata değişimi için bugün parçacı bir arkadaşıma şase numarası da vererek baskı balata rulman seti aldırdım. Exedy daikin tyk2151 kodu yazıyor araştırdığım kadarıyla bu kodlu ürün 1.6 benzinli Ae101 kasalar için olduğu yazıyor. Bu parça d4d motor 5 ileri şanzıman için kullanılıyor mu. Bu kodlu baskı balataya uyumlu araçlar olarak toyotanın epey bir modelinin benzinli versiyonları var yalnızca. Olması gereken parça ile bana verilen parçanın bir kaç parça sitesinde özelliklerine baktığımda da boyut vs olarak aynı. Velhasılı bu parça benim araca takılır mı, yarın başım ağrır mı. Teşekkürler iyi akşamlar.

Toyota Club Türkiye

2008 1.4 dizel baskı balata
« : Ekim 03, 2023, 22:39:25 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
Ynt: 2008 1.4 dizel baskı balata
« Yanıtla #1 : Ekim 04, 2023, 08:55:56 »
Toyota nın en eskisinden en yenisine debriyaj balatası birbirine uyduğu için ellerinde olan ürünü veriyorlar,baskı tarafı araca uyumlu olsun balata önemli değil diyorlar,tem servisten yada yetkiliden aracınızın gerçek parçasını sorgulayıp alabilirsiniz Toyota için sanayiden her parça alınmaz,zaten yetkili servis parça satışı yapıyor oradan alıp dışarıda kendiniz montaj yaptırabilirsiniz,daikın güzel markadır ama uyumlu olanını kullanmak şartıyla.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.