Gönderen Konu: Kapak jant yerine çelik jant takıldı. Lastik uyarı ışığı nasıl söndürülür?  (Okunma sayısı 880 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
Selamün aleyküm arkadaşlar 2014 1.33 life paket aracima çelik jant takılı. Lastik basınç uyari ışığı surekli yanıyor. Söndürmek için ne yapmamız gerekir.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
Selamün aleyküm arkadaşlar 2014 1.33 life paket aracima çelik jant takılı. Lastik basınç uyari ışığı surekli yanıyor. Söndürmek için ne yapmamız gerekir.
İlk önce yedek lastik dahil tüm lastikleri olması gereken ayara getirin sonrasında resetleme yapın hâlâ sönmezse lastik basınç sensörlerinden biri arızalıdır,cihaza bağlanıp bakılması lazım.
Jant değişimi ne zaman ve kim tarafından yapıldı?
Eski janttaki sensörler yeni janta aktarıldımı?
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
Hocam aldığımda üzerinde çelik jantlar takiliydi. Açıkçası sensörler ile ilgili hiçbir bilgim yok bütün havaları 34 yaptım resetledim falat ışık sönmedi. Dediğiniz gibi sensörlermi yok acaba? Obd cihazı bağladım hata bulamadı bununla ilgili.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Model Yılı: '20
  • 252 kere teşekkür etti
  • 709 kere teşekkür edildi
Hocam aldığımda üzerinde çelik jantlar takiliydi. Açıkçası sensörler ile ilgili hiçbir bilgim yok bütün havaları 34 yaptım resetledim falat ışık sönmedi. Dediğiniz gibi sensörlermi yok acaba? Obd cihazı bağladım hata bulamadı bununla ilgili.

Obd lastiği okuyamaz ama düzgün şekilde resetleme yapamamış olma ihtimaliniz var. Bazen biraz yol yaparak da ışık sönebiliyor. Sensör arızası yoksa sönecektir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
Eğer lastiklerde sensör yoksa resetleme yapamazsınız,jantlar işi bilmeyen bir yerde değiştiyse geçmiş olsun.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi

ELM ile lastik basınçlarını gösteren bi program var. oradan okumayı deneyin. hata olarak okuyamazsınız. basınç ölçmüyorsa sensör yok araçta. ayrıca sensör olup olmadığını lastiklere dıştan bakarak göz kararı anlayabilirsiniz. siboplar nasıl?
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara