Gönderen Konu: Kırmızı ışıkta ara-sıra stop ediyor!  (Okunma sayısı 3861 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Kırmızı ışıkta ara-sıra stop ediyor!
« Yanıtla #20 : Aralık 27, 2023, 20:29:25 »
Yakıt pompasını Toyota ya satan firmaya bir mail attım ve durumu sordum, "ne yapabilirim" diye. Oradan gelecek cevaba göre Önce Japon toyota ya yazacağım, "benim yakıt pompamı da değiştirin" diye. Oradan gelecek habere göre hareket edeceğim.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Aralık 27, 2023, 20:29:25 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #21 : Ocak 03, 2024, 19:20:10 »
Ben servise bıraktım aracı. Yakıt pompa seti değişecek, fiyat yılbaşından sonra netleşecek dendi, eğer serviste yapılırsa parça ve işçilikte indirim var%20-%30 gibi. Parçayı servisten alıp, dışarıda yaptırmak istersen indirim falan yok diye biliyorum. Araçların kullanım ömrü 10 yıl olarak geçtiği için pompa falan garantiye girmez bence. Selamlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ocak 04, 2024, 00:04:29 »
Firmadan biz Toyota ya yakıt pompası üretiyoruz. Sorunu Toyota ya iletmeniz lazım diye dönüş yaptılar. Ben de bugün yarın Toyota Japonya ya yazacağım, pompayı değiştirin diye.
Murat bey, Yakıt pompasının değişim ve işcilik ücretini yazarsanız sevinirim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #23 : Ocak 04, 2024, 17:24:31 »
Yarın belli olur yazarım. Selamlar

Mesaj Birleştirildi: Ocak 05, 2024, 16:52:54
Bugün aracı aldım, depo seti tamamen değişmedi, parça ve işçilik dahil 9 bin ₺ ödedim. Servis çalışanları gereken parçaları değişerek yarı fiyatına hallettiler. Karbon filtre depo içinde o dağılmış. İşçilikte%30, yedek parçada%20 indirim yapıldı. Kayseri Aksoy toyota çalışanları gayet iyiler. Selamlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 5 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ocak 22, 2024, 15:32:14 »
Murat bey; Özelden mesaj yazdım, bakabilirseniz sevinirim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Yeni Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #25 : Ağustos 25, 2025, 14:14:10 »
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Nuri Toptan beyin yaşadığı Stop etme problemi 4 sene oldu bende yaşıyorum. 2006 Yaris 1.3 sol benzinli Sadece Çok sıcak havalarda TEMMUZ/AĞUSTOS aylarında durup dururken STOP ediyor.  biraz bekledikten sonra tekrar çalıştırıp yola devam ediyorum taki  tekrar stop edene kadar...  benzin deposu dolu veya yarım hatta depo kapağını da açık bırakmak fayda etmiyor...diğer aylarda sıkıntısız kullanıyorum yardımcı olursanız sevinirim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '07
  • 425 kere teşekkür etti
  • 307 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Ağustos 26, 2025, 11:32:06 »
1.3 benzinli bende de var. Sorunla alakalı değil ama  benzin deposundan depo kapağına geri havalandırma borusu komple boydan boya çatladı. Boydan boya olunca fabrika hatası olarak düşünüyorum. Siz de bir baktırın..
E 12 corolla2007
Xp9 yaris2 2007