Gönderen Konu: Camry uzaktan kumanda şoför kapısını açmıyor  (Okunma sayısı 893 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
Camry uzaktan kumanda şoför kapısını açmıyor
« : Eylül 13, 2023, 04:49:41 »
Merhaba arkadaşlar. 2014 model camry aracımda anahtarla şoför kapısını uzaktan kilitleyip açamıyorum (manuel olarak kilitlenip açılabiliyor). Kapı içindeki tüm kapıları açıp kilitleyen tuş da yine şoför kapısını açıp kapatmıyor. Sizce sorun anahtar programlamayla çözülür mü? Eğer çözülebilirse camry için anahtar programlama nasıl yapılabilir?
teşekkür ederim

Toyota Club Türkiye

Camry uzaktan kumanda şoför kapısını açmıyor
« : Eylül 13, 2023, 04:49:41 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
Ynt: Camry uzaktan kumanda şoför kapısını açmıyor
« Yanıtla #1 : Eylül 13, 2023, 10:41:25 »
Anahtar proglama olmaz sorun kumanda da değil,merkezi kilit beyninden kapı kilit motoruna giden tesisatta yada motorun kendisinde toyotadan anlayan donanımlı bir elektrik ustasına giderseniz sorunu bulurlar yada işten anlıyorsanız kapı yüzünü söküp mutimetre ile motora elektrik geliyormu kontrol edin en basitiyle şase kontrol lambasıyla bile çözülür zamanında ben kendim yapmıştım şase kontrol lambasını,hâlâ takım sandığında duruyor.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
Ynt: Camry uzaktan kumanda şoför kapısını açmıyor
« Yanıtla #2 : Eylül 13, 2023, 10:47:05 »
kumanda pili bitmiş olabilir mi? ya da kumandayı devre dışı bırakmış olabilir misiniz? kullanım kılavuzunda bu durum yazar. araç model yılına göre kılavuzu netten bulabilirsiniz. orada yazar. bu arada camry nin görseli var mı? Bursadan jant almış olabilir misiniz :)
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara