Gönderen Konu: Birisi dikiz aynasını açıyor olabilir mi?  (Okunma sayısı 409 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
Birisi dikiz aynasını açıyor olabilir mi?
« : Eylül 12, 2023, 22:22:23 »
Merhaba, 2 gündür aracımın dikiz aynasını açık görüyorum. Hatta tam açık da değil 180 derece. Birisi mi açıyor yoksa kendilğinden mi oluyor anlam veremedim. Otopark olmadığı için sokak arasına park ediyorum. Ara ara balkondan kontrol etmeye başladı. Dikiz aynaları otomatik normalde elle düzeltip kontrol ediyorum. Kendi açılabilir mi yoksa birinin bunu yapmasındaki maksat nedir?

Toyota Club Türkiye

Birisi dikiz aynasını açıyor olabilir mi?
« : Eylül 12, 2023, 22:22:23 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 144000
  • Model Yılı: '13
  • 170 kere teşekkür etti
  • 120 kere teşekkür edildi
Ynt: Birisi dikiz aynasını açıyor olabilir mi?
« Yanıtla #1 : Eylül 13, 2023, 10:16:14 »
Merhaba, 2 gündür aracımın dikiz aynasını açık görüyorum. Hatta tam açık da değil 180 derece. Birisi mi açıyor yoksa kendilğinden mi oluyor anlam veremedim. Otopark olmadığı için sokak arasına park ediyorum. Ara ara balkondan kontrol etmeye başladı. Dikiz aynaları otomatik normalde elle düzeltip kontrol ediyorum. Kendi açılabilir mi yoksa birinin bunu yapmasındaki maksat nedir?

Abdullah bey merhaba,
Hiç bir ayna 180 derece açılmaz. Mutlaka birisi açıyordur. Genelde başkasının yerine park edenler (Sizi tenzih ederim) yada geçişi engelleyenler için ya silecek kaldırılır yada ayna. Ama mutlaka birisi ........liğine yapıyor emin olun. Aynalarınız otomatik veya elle kapanıyorsa kapalı tutun. Bir kaç kez daha yaparlarsa elinizde kalır. Ayna içindeki döner dişliler çok sağlam değil.
Cep telefonları;
Trafikte sosyal medya takibi veya  Kırmızı ışıkta beklerken mesajlaşma için DEĞİLDİR.
Sağa veya Sola dönerken önce sinyal sonra dikiz aynaları LÜTFEN