Merhaba arkadaşlar.
Hali hazırda Corolla kullanıcısıyım.
İkinci el bir Toyota Yaris alma aşamadındayım. 180 bin km'de 2010 model 1.33 motor bir Yaris buldum ve expere soktum. Ancak experin raporunda üst devirde mavi duman ve külbütörde terleme belirtildi.
Toyota motoru olduğu için, hiç böyle bir sonuç beklemiyordum. Benim de aklıma, motor fazlaca sıkıştırılarak kullanılmış ya da hararet görmüş ihtimalleri geldi.
Yaris kullanan arkadaşlar,
Sizin yorumunuz nedir.
Teşhisiniz doğru olabilir,yağ yakıyordur,hor ve sıkıştırılmış bakımsız bir araç olabileceğinden kısmen segman ve keçe işlemleri veya tam rektifiye işlemleri gerekebilir,bu da ortalama 20-50.000 tl masraf çıkarabilir,bu nedenle bunları hesaba katarak alım yaparsınız ondan sonra ne yapacağınıza karar verirsiniz,Toyota motoru ortalama 400.000 km gidiyor istatistiklere göre ancak normal kullanım koşullarına göre...
Selam Külbütör kapaktaki terleme kapak contası km ye bağlı olarak değişim zamanı gelmiş değişince keser. Mavi duman araçta lpg varsa fakir karışımda kaldı ise üst devirde fazla ısı üreteceğinden mavi duman atar . Yağ km si geçti ise yağın viskozitesi bozulmuştur eksiltme yapar . Ama her halukarda mavi duman yağ yaktığına deallet bir durum . 1.33 motorlar için 100 km den sonra yakmaya başlıyor diye duymuştum zaten