0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bildiğim kadarıyla ince kutup baslı agm akü 34 amper gibi düşük voltajlı birsey snkı bir motorsiklet aküsü gibi surda videosu varhttps://www.youtube.com/shorts/44fP8SyWx1o
Standart ucuz tip kurşun asit akü. Agm falan değil. Arka koltuğu kaldırıp aynısının benzeri takılır.
Bildiğim kadarıyla ince kutup baslı agm akü 34 amper gibi düşük voltajlı birsey snkı bir motorsiklet aküsü gibi surda videosu var
Start stop özelliği olan araca Normal akü takarsanız kısa sürede akü biter,Aracınızdaki akü hangi tip olursa olsun (jel akü hariç) bakımı yapılırsa daha uzun yıllar hizmet eder milli servet yurt dışına kaçmamış olur,araç rutin bakımlarının arasına akü bakımıda eklenirse (olması gerektiği gibi) akü yönünden sıkıntı yaşamazsınız videodaki olduğu gibi,//www.youtube.com/watch?v=jl8MypvIDm4
Ne agm’si ne start stopu ya hu. Bilmeden yorum yapmayın lütfen. İnsanları da yanlış yönlendirmeyin video izleyerek öneri yapılmaz.
Video izleyerek yorum yapmıyorum sadece görsel olarak destekliyorum insanlar görsel olarak gördüğüne daha iyi adepte olur,kadir beyin aracındaki akünün agm olduğunu iddia etmedim akülerin bakım ile daha uzun ömürlü olacağını anlatmaya çalıştım ki daha önce başka konularda da defalarca bunları yazdım kendi araçlarıma bu güne kadarda sadece 2 defa yeni akü aldım gerisinin hepsini bakım ile çalışır duruma getirdim,araçlardaki rutin bakımı sadece yağ değiştirmek olarak düşünen piyasada akünün 2 yıl gibi kısa sürede bozulması gayet normal oluyor.