Gönderen Konu: Orijinal Toyota Denso hava filtresi ne kadar iyi?  (Okunma sayısı 765 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Bu dizel sizi üzer...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 150000
  • Model Yılı: '08
  • 16 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Orijinal Toyota Denso hava filtresi ne kadar iyi?
« : Ağustos 20, 2023, 00:24:06 »
2008 dizel 1.4 corolla aracımda 2017 yılında aldığımda wunder Türk malı bir filtre vardı üstünde ve araba hiçbir türlü 170 i geçmiyordu. Hatta aracım sağırlaşmış diye düşünüyordum. Bakıma da hep babam götürmüştü o zamanda wunder takmışlardı. Yine aynıydı. Sonra kendi araştırmamla mann filteri keşfettim. Mann filter hava filtresini taktığım gün araba direk 200 yaptı ve araba çok değişti .3 bakımdır Mann filter kullanıyorum ve memnunum. Bir de 2000 corolla 1.3 terra aracım var onda da hep Js asakashi kullanıyorum. Onu  da baya beğendim. Şimdi asıl sorum şu Toyota serviste satılan denso filtre bu kullandığım filtrelerden de mi kaliteli yoksa bunlara denk bi ürün müdür? Merakım bu. Tecrübe ve bildiklerinizi bekliyorum. İyi günler herkese.

Toyota Club Türkiye

Orijinal Toyota Denso hava filtresi ne kadar iyi?
« : Ağustos 20, 2023, 00:24:06 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
Ynt: Orijinal Toyota Denso hava filtresi ne kadar iyi?
« Yanıtla #1 : Ağustos 20, 2023, 09:39:09 »
Denk kalitede ürün arada fark hissetmezsiniz,zaten marka olarak piyasanın en kaliteli ürünlerini kullanıyorsunuz,js asakashi yönünden sıkıntı yok çünkü onun çakması yok ama Mann için aynı şeyi söylemek mümkün değil o yüzden aldığınız yerlere dikkat edin,mutlaka yetkili Distribütör yada satıcı belgesini görün.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.