0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Rot ayarı yaptırınca aracın gidişi düzeldi. Ancak bu lastiğin alışma süreci biraz kafamı karıştırıyor 140 Lara çıkınca yine araba yalpaliyor galiba Petlas aldığına pişman oldum. Ön duzende hiç bir sorun yok son çare de balans ayarı yaptırıcam çevremde araştırdım araç üzerinde balans ayarı yapan nadir yer var kaliteli bir yer bulup artık yaptırmak icap ediyor.
şimdi yoktan yere bana tüm lastikleri söktürüp yenilettireceksiniz. ne Petlasmış yav. acaba benim kullandığım Velox Sport modeli mi iyi sadece? şüpheye düştüm şimdi, bir takım lastik alsam ne kadar fark olacak diye.
Ben michelin den de memnun değilim ki. primacy 4 lastiklerim var ama virajlarda sürekli kayıyor. Kaymadan tutmuyor. Tedirgin ediyor. Bu lasitkler uzun ömmürlü olabilir hatta yağmurda iyiler fakat sıcakda hiç iyi değiller. Durma mesafesi nedeniyle primacy 3 ler ile kaza yaptığımı da belirteyim.
O kadar tiksindim ki petlasdan kimse mi olumlu yorum yapmaz bir önceki lastiklerin googyeardi önümüzdeki ay muhtemelen sokucem bu lastikleri ya Goodyear ya da falken alicam artık. Elimde satılık Petlas lastik var ilgilenen varsa....
Merhaba arkadaşlar; bu lastikler yüzünden arabaya binemez oldum yüreğim ağzımda lastikler balans tutmuyor olmayacak yerde aracın dengesini kaybediyorum tavsiyeleriniz ve tecrübelerimizi sayesinde ve ayrıca bütce meselesi olmasından dolayı fallen lastikler de karar kıldım. Bugün siparişini vereceğim artık takılınca bakacağım durum nedir ya nasip...
Önder abi falken ile alakalı da ıslak zeminde yol tutuşunu kaybettiği yönünde şikayetler var siz böyle bir şey gözlemlediniz mi? Ayrıca falkenin de petlas fabrikasında üretildiği söyleniyor. Artık yoğurdu üfleyerek yediğimiz için insanın aklı karışıyor.
Evet sonunda kurtuldum şu petlas lastiklrrden. Bugün gidip falken taktırdım biraz bütçeyi sarstı ama güvenlik önce gelir yapacak bişey yok. İlk izlenimim güzel virajda araba kendini buldu yol tutuşu iyi tabi her şeyi zaman gösterecek. Sizlere de çok teşekkür ederim Gündemi biraz meşgul ettim.
Hayırlı olsun. Pişman olmayacaksınız. Emin olun.
Teşekkür ederim.