0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba arkadaşlar;Bugün 2004 model 2.0 benzinli avensisimle seyir halindeyken ABS ışığı yandı. Eve gelip aracı parkettim tekrar çalıştırdım ışık söndü. Yine akşam dışarı çıktım aracı çalıştırdım 200 metre gitmeden ABS ışığı tekrar yandı 500 metre sonra da araç stop etti ve motor arıza lambasi yandı. Bu durumu yaşayan var mı çözümlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Aslında usta kötü yakıttan da olabileceğini söyledi. Bu araçta bu zamana kadar hep aynı yerden yakıt aldım. Şu mavi logolu meşhur olan istasyondan. Bilemedim mazot pis olabiliyor ama benzinde de böyle bir durum var mı?
Hayır LPG geçmişi yok Allah'tan aracı alırken buna dikkat etmiştim. Bujiler kontrol edildi herhangi bir sıkıntk da yok. Şüphelenilen iki şey var şuanlık yakıt ve elektrik tesisatı. Ancak bende yakıtı değiştirerek başlayayım işe... Bu arada teşekkürler ümit bey vallahi ne sorsak hızır gibi yetişiyorsunuz
Hayırdır abi geçmiş olsun kaza mı geçirdiniz? Mesaj Birleştirildi: Ekim 24, 2023, 20:10:17Açıksacı bu araba bağımlılık yaptı gerek konfor, gerek yol tutuşu ve bir çok sebepten dolayı. Daha önce Ford kullandım iki tane Ford aracım oldu ilki 2005 model ikincisi 2015 model bu araçtaki özellikler ve rahatlığı onlarda bulamadım. Bağımlılık yaptı diyebilirim. Heralde imkan olsa 1.8 2015 model yine avensis alırım gibime geliyor. Ama malum türkiye şartları...
Hayırdır abi geçmiş olsun kaza mı geçirdiniz? Mesaj Birleştirildi: [time]Ekim 24, 2023, 20:10:17[/time]Açıksacı bu araba bağımlılık yaptı gerek konfor, gerek yol tutuşu ve bir çok sebepten dolayı. Daha önce Ford kullandım iki tane Ford aracım oldu ilki 2005 model ikincisi 2015 model bu araçtaki özellikler ve rahatlığı onlarda bulamadım. Bağımlılık yaptı diyebilirim. Heralde imkan olsa 1.8 2015 model yine Avensis alırım gibime geliyor. Ama malum Türkiye şartları...