Gönderen Konu: Far Sensörü + Follow Me Modülü  (Okunma sayısı 1029 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • TOYOTA
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 58000
  • Model Yılı: '15
Far Sensörü + Follow Me Modülü
« : Ağustos 08, 2023, 15:42:17 »
Arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı günler. 2015 makyajlı kasa 1.33 life auris sahibiyim. Bir kaç ay önce ınternette aşağıda linkini bıraktığım ürünü gördüm. Satıcı arkadaş ile konuştuğum da follow me seçeneğinin araçta olmaması gerektiğini söyledi ilk başta daha sonra ben aracım da far kolunu çekip bırakınca belirli bir süre follow me olduğunu belirttim. O da follow me montajı yapmazsanız sorun olmaz dedi. Yine YouTube üstünde yaptığım bir araştırmada 2 yıl önce bir arkadaş makyajsız aurise montajını yapmış. Kendisine yorumlar üzerinden ulaşmayı denedim ama ulaşamadım. Bu videonun da linkini aşağıya bırakıyorum.

Şimdi geleyim sorularıma;
*Sizce bu ürün sağlıklı mi?
*700 TL güncel fiyati var bu fiyata değer mi ?
*Ürün follow me den dolayı sorun çıkarır mı?

Bu işlerden anlayan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Herkese iyi günler

https://www.tiryakioto.com/urun/follow-me-modulu-otomatik-far-sensoru-ikisi-bir-arada/

Toyota Club Türkiye

Far Sensörü + Follow Me Modülü
« : Ağustos 08, 2023, 15:42:17 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 144000
  • Model Yılı: '13
  • 170 kere teşekkür etti
  • 120 kere teşekkür edildi
Ynt: Far Sensörü + Follow Me Modülü
« Yanıtla #1 : Ağustos 09, 2023, 09:09:37 »
Arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı günler. 2015 makyajlı kasa 1.33 life auris sahibiyim. Bir kaç ay önce ınternette aşağıda linkini bıraktığım ürünü gördüm. Satıcı arkadaş ile konuştuğum da follow me seçeneğinin araçta olmaması gerektiğini söyledi ilk başta daha sonra ben aracım da far kolunu çekip bırakınca belirli bir süre follow me olduğunu belirttim. O da follow me montajı yapmazsanız sorun olmaz dedi. Yine YouTube üstünde yaptığım bir araştırmada 2 yıl önce bir arkadaş makyajsız aurise montajını yapmış. Kendisine yorumlar üzerinden ulaşmayı denedim ama ulaşamadım. Bu videonun da linkini aşağıya bırakıyorum.

Şimdi geleyim sorularıma;
*Sizce bu ürün sağlıklı mi?
*700 TL güncel fiyati var bu fiyata değer mi ?
*Ürün follow me den dolayı sorun çıkarır mı?

Bu işlerden anlayan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Herkese iyi günler

https://www.tiryakioto.com/urun/follow-me-modulu-otomatik-far-sensoru-ikisi-bir-arada/

Avensis için söyleyeyim. Aracımda orijinal follow me özelliği olduğu için ben  far sensörü de takamıyorum. Aracınızın orijinalinde varsa montaj olmaz. Elektrik aksamını bozar. Bana söylenen bu oldu.
Cep telefonları;
Trafikte sosyal medya takibi veya  Kırmızı ışıkta beklerken mesajlaşma için DEĞİLDİR.
Sağa veya Sola dönerken önce sinyal sonra dikiz aynaları LÜTFEN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • TOYOTA
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 58000
  • Model Yılı: '15
« Yanıtla #2 : Ağustos 09, 2023, 21:48:36 »
Ben de bu gün bir kaç yer ile görüşüp araştırma yaptım bana da aynısını söylediler ve %99 vazgeçtim gibi keşke yapabilmeniz bir yolu olsa

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 144000
  • Model Yılı: '13
  • 170 kere teşekkür etti
  • 120 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ağustos 10, 2023, 11:29:46 »
Ben de bu gün bir kaç yer ile görüşüp araştırma yaptım bana da aynısını söylediler ve %99 vazgeçtim gibi keşke yapabilmeniz bir yolu olsa

Zaten böyle bir saçmalığı anlayabilmiş değilim. Bir arabada niye yağmur sensörü olur ki. Fasılası ayarlanabilen bir silecek var. Asıl gerekli olan far sensörüdür bence. Japonlar D sınıfı bir araçta nasıl düşünmediler acaba?.  :o
Cep telefonları;
Trafikte sosyal medya takibi veya  Kırmızı ışıkta beklerken mesajlaşma için DEĞİLDİR.
Sağa veya Sola dönerken önce sinyal sonra dikiz aynaları LÜTFEN