Gönderen Konu: Apple Car Play Spotify Sorunu  (Okunma sayısı 1588 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 32500
  • Model Yılı: '20
Apple Car Play Spotify Sorunu
« : Ağustos 08, 2023, 15:08:23 »
Merhaba Arkadaşlar,

2020 Dream MDS aracım var. Orijinal apple kablosu ile telefonumu bağlıyorum. Car play ekranım geliyor ve tüm uygulamalarımı görüyorum. Fakat telefondan spotify'ı açtığımda aracımda spotify müzikleriö çalmıyor. Spotify'ı kapatıp apple car play bağlıyken radyoyu çalabiliyorum fakat bir türlü spotify çalmıyor. Bir kaç telefonda da denedim ama hiçbir türlü apple car play bağlantılı müzik çalamıyorum. Hem haritayı kullanıp hem müzik dinleme zevkine maalesef erişemiyorum. Aynısı youtube içinde geçerli. Kablo ile bağladığımda Youtube da oynatıyor ama sesi vermiyor.

Tüm telefon ve uygulamalarım günceldir. Telefonu bağlamadan elimdeyken bluetooth üzerinden ses alarak kullanıyorum. Ama bu seferde haritalar vs ekranı kullanamıyorum.

Bu sorun servise 30K bakımı için girdikten sonra oldu. Servise bu durumu söyledim. Aracı yaklaşık 400 km kullanmışım. Bana 1K servis ücreti çıkartıyor. Ama bu sorunu telefona atıyor. Servise girmeden önce çalan sonrasında çalmayan bu spotify sorununu yaşayan ve çözümünü bilen dostlarımdan yardımlarını rica eder, işlerinizde kolaylıklar dilerim.
2020 Corolla 1.6 Dream MDS İnci Beyaz

Toyota Club Türkiye

Apple Car Play Spotify Sorunu
« : Ağustos 08, 2023, 15:08:23 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '19
  • 109 kere teşekkür edildi
Ynt: Apple Car Play Spotify Sorunu
« Yanıtla #1 : Ağustos 09, 2023, 17:15:15 »
spotify ayarlarında ses çıkışı araç olarak seçili mi ? , yada ses çıkışını araç yönetsin gibi bir opsiyon android olduğu için bende carplay da nasıl bilmiyorum
2019 Corolla Hybrid Passion X-Pack e-CVT

Efsaneler ölmez şekil değiştirir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '17
Ynt: Apple Car Play Spotify Sorunu
« Yanıtla #2 : Aralık 31, 2023, 18:50:53 »
Merhaba Arkadaşlar,

2020 Dream MDS aracım var. Orijinal apple kablosu ile telefonumu bağlıyorum. Car play ekranım geliyor ve tüm uygulamalarımı görüyorum. Fakat telefondan spotify'ı açtığımda aracımda spotify müzikleriö çalmıyor. Spotify'ı kapatıp apple car play bağlıyken radyoyu çalabiliyorum fakat bir türlü spotify çalmıyor. Bir kaç telefonda da denedim ama hiçbir türlü apple car play bağlantılı müzik çalamıyorum. Hem haritayı kullanıp hem müzik dinleme zevkine maalesef erişemiyorum. Aynısı youtube içinde geçerli. Kablo ile bağladığımda Youtube da oynatıyor ama sesi vermiyor.

Tüm telefon ve uygulamalarım günceldir. Telefonu bağlamadan elimdeyken bluetooth üzerinden ses alarak kullanıyorum. Ama bu seferde haritalar vs ekranı kullanamıyorum.

Bu sorun servise 30K bakımı için girdikten sonra oldu. Servise bu durumu söyledim. Aracı yaklaşık 400 km kullanmışım. Bana 1K servis ücreti çıkartıyor. Ama bu sorunu telefona atıyor. Servise girmeden önce çalan sonrasında çalmayan bu spotify sorununu yaşayan ve çözümünü bilen dostlarımdan yardımlarını rica eder, işlerinizde kolaylıklar dilerim.

Aynı sorunu yaşıyorum. Çözüm bulabildiniz mi?