Gönderen Konu: Mk4 yaris 1.5 3silindir benzinli vites Dde ayak frende çok titriyor çözüm var mı  (Okunma sayısı 408 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 1
  • Model Yılı: '20
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
2021 model 3silindirli 1.5 benzinli yaris vites d’de iken ayağım frende olunca ayağıma aşırı titreşim veriyor. Yanımdaki yolcu bile hissediyor. Sırf bu yüzden daha 13bindeki yeni arabamı satmayı düşünüyorum. Çok rahatsız ediyor tik oldu artık. N’de beklemek bir çözüm ama öyle anlar oluyor ki çok kısa süreli, n ye alamıyorsun ve o kısa süredeki şiddetli titreşim bile beni sinir ediyor tik olduğu için iyice. Arabadan soğudum resmen. Aldığım ilk günden beri böyle. 3 silindir normal deniyor ama canıma tak etti bir ayarı temizliği değişmesi yenilenmesi iyi olacak parça falan var mı ? En ezından tireşimin şiddetini azaltacak bir yöntem? 1.5 3 silindir benzinli motor, yaris dışında birçok modelde daha kullanılıyor sizde de aynı sıkıntı var mı ve çözmüş olan var mı?

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
Araçta LPG varsa ve ayarları bozuksa bu titreşim daha çok belli olur,3 silindirin doğasında titreme var.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.