Gönderen Konu: Corolla Cross Flame ve Flame Xpack Stoplar  (Okunma sayısı 595 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla Cross
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 7100
  • Model Yılı: '22
Corolla Cross Flame ve Flame Xpack Stoplar
« : Temmuz 20, 2023, 15:24:03 »
Arkadaşlar herkese merhaba,

Geçtiğimiz ay Flame Xpack modeli ile ilk defa Toyota kullanıcısı oldum. Araçtan park sensörü olmaması,halojen gündüz farları gibi birkac detay hariç  genelde memnunum. Ancak arka stopların görünürlük ve estetik olarak çok zayıf olması beni rahatsız eden bir detay oldu. Bagaj kapağındaki kısım sadece geri vites ve sis lambasından oluşuyor kalan kısım reflektör. Bu kısma modifikasyon yaptırmayı araştıran oldu mu hiç ? E bay üzerinde söyle bir ürün gördüm ancak sürüş sırasındaki stopların bagaj kapağında da yanmasını sağlamak için ekstra bir kablolalma yapmak gerekebileceğini düşündüğümden cesaret edemedim. Araştıran birileri var mı merak ettim açıkçası. Herkese iyi forumlar dilerim.
https://www.ebay.com/itm/385495469637?mkcid=16&mkevt=1&mkrid=711-127632-2357-0&ssspo=dhjksbukru2&sssrc=4429486&ssuid=klho8ebttz2&var=&widget_ver=artemis&media=COPY

Toyota Club Türkiye

Corolla Cross Flame ve Flame Xpack Stoplar
« : Temmuz 20, 2023, 15:24:03 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
Ynt: Corolla Cross Flame ve Flame Xpack Stoplar
« Yanıtla #1 : Temmuz 20, 2023, 23:58:59 »
Ürünün fiyatını gördünüz mü? ($610.53)
Yani bu TL karşılığı şuanki kurda 16,300 TL ediyor,
Bu fiyat ile ürünü almak ama kablolamak mı?
En basit olanı kablo çekmek ama siz bilirsiniz yinede,zaten bağaj kapağı içerisinde kablo geçiş hattı var hatta tavan ile bağaj kapağının birleştiği üst kısımda kablo körüğü var.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla Cross
  • Kilometre: 7100
  • Model Yılı: '22
« Yanıtla #2 : Temmuz 21, 2023, 15:37:27 »
Her gün döviz bazında fiyatı değişiyor sitede. AliExpress’te 9.000 TL ye de var ancak 150 Usd üzeri gümrükte sorun çıkardığı için kargolamıyorlar. Farklı birşey düşünmek lazım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '21
  • 35 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Temmuz 22, 2023, 09:12:18 »
Fiyatı kesinlikle ucuz değil. Bunun üstüne gümrük vergisi ekleyeceksiniz, elinize ulaşınca işçilik fiyatı falan derken bir dünya para çıkacak sadece arka stoplar için.
Bence bir üst paket olan Passion'a geçerek ön-arka aydınlatma grubunu tamamen değiştirmiş olursunuz, diğer donanım farkları da cabası olur.