0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba,2006 model 180 bin km 1.6 AT terra BENZİN&LPG aracım yokuşlarda bayılıyor gaz pedalına dip gaz yaptıgımda ancak çıkıyor benzin ve lpg de aynı sorun var dip gaz ile yokuş çıktıgımda araç boguluyor ve durdugumda tekleyip stop ediyor bügün bir yokuş çıkarken dip gaz yapmadan gaza hiç basmadan aracın ateleti ile çıktım yokuş sonunda aracım yine tekleme yaptı egzoz kontrol edildi kamara ile sağlam siboplar kompresyon ile kontrol edildi sorun yok kartal sanayide toyota ustası var baktı ve dediki sibop ayarı bozuk olabilir muhtemelen sıkı oldugu için araç boguluyor dedi ben bi düşüneyim gelecem dedim sizce sibop ayarı yaptırmalımıyım
Merhaba supap ayarını kime yaptırdınız bende İstanbul'dayım dükkan ismi verebilirmisniz
Senin arabanın sibob ayarı diğerlerine göre kolay ama hiç LPG görmediği için sorun olacağını zannetmiyorum,sadece devir gösteren yeterli olacaktır,devamlı şehir içinde kullanıldığı için belli zaman sonra sağırlaşıyor, özellikle eski model araçlarda çok karşılaşılan bir durum,bujilerde eski araçlarda max.20 bin km'de bir değişmesi gerekir ek olarak benzin deposuna uzun yola çıkacağım zaman 1 tane liqui moly sibob temizleyici atıp çıkman daha iyi olur.
Bu urunu benzinli araclarda kullanmak getekir mi? Veya ben 3-4 depoda bir wurth benzin katkisi kullaniyorum. Ayni mi?