0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Enerji kesintisinde tek dokunuş ile otomatik açma kapama çalışmaz sizin açma ve kapatma tuşunu hiç bırakmadan birer defa indirip kaldırırsanız tek tuş ile otomatik çalışmaya başlar kısaca bu işlem ile bütün camlara sizin tanıtmanız lazım
Bendeki sorun bu değil işte, şoför tarafındaki düğmeden sağ ön cam hiç hareket etmiyor, düğme işlevsiz hale geldi yani, sol ön camın tek tuş otomatiği çalışmamaya başladı, arka camlarda hiç sorun yok, anlamadım şuan ne olduğunu, yine de cevabınız için sağolun, basılı tutarak açıp kapatmayı deneyeyim en azından şoför tarafınki böyle çözülebilir belkiMaalesef bu dediğinizi denedim benim sorunum düzelmedi, başka bir derdi var ama ne?
Ledler yanıp sönüyorsa şahse kesiyor olabilir,iyi bir elektrikciye kontrol ettirin ben kendim bulmuştum sorunu,aynısını yaşadım ve dediğim gibi şahse sorunu çıktı canı isterse çalışıyordu şahse kablosu içten çürümüş 1 karış kablo ekleyince sorun düzeldi.
Aynı sorunun benzeri benim aracımda şu şekilde oluştu. Ön yolcu tarafı cam düğmesi ara ara çalışıp çalışmamaya başladı. Daha sonrasında temizlik yaptım ve 2 hafta kadar sorunsuz kullandım. Bu sürenin ardından ön yolcu cam düğmesi çalışmaz oldu.ön yolcu cam düğmesine basıp cam açamayan arkadaşım olursa şöför tarafından cama komut verirsem çalışmaya başlıyor ön yolcu cam düğmesi düzenli olarak çalışıyor. Her kontaktan sonra bu şekilde oluyor. Sigorta ve şase kontrolüne baktıracağım en kısa zamanda. Herhangi bir gelişme kaydedebilirsem paylaşacağım. Cavit bey ve ümit beye teşekkür ederim bu bilgiler için.Mesaj Birleştirildi: Temmuz 08, 2023, 15:57:25Ekleme yaptığınız kabloyu cam düğmesine giren kablolardan mı yapıyorsunuz?