Gönderen Konu: Arka tavan aydınlatmasını sadece bastırarak çalıştırabiliyorum.  (Okunma sayısı 680 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 264000
  • Model Yılı: '07
  • 14 kere teşekkür etti
2007 corolla makyajli kasa aracımın arka tavan aydınlatmasını sadece bastırarak çalıştırabiliyorum. bastırmadan normal şekilde çalıştırmak istediğimde boşa dönüyor işlem görmüyor çözüm olarak ne yapabilirim acaba?
"Ya Rabbi! Yalnız sana ibadet eder ancak senden yardım dileriz. Bize doğru yolu göster." Fatiha 5-6

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 14 kere teşekkür etti
2007 corolla makyajli kasa aracımın arka tavan aydınlatmasını sadece bastırarak çalıştırabiliyorum. bastırmadan normal şekilde çalıştırmak istediğimde boşa dönüyor işlem görmüyor çözüm olarak ne yapabilirim acaba?

Fikir verecek kimse yok mu acaba?
"Ya Rabbi! Yalnız sana ibadet eder ancak senden yardım dileriz. Bize doğru yolu göster." Fatiha 5-6

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
Bu şekilde kimse fikir beyan edemez ki, bastırarak tan kastınız nedir bıraktığınız anda sönüyormu mesala,
Videolu olarak soeunuzu destekleseniz daha net cevaplar gelebilir.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
Lambayı açma anahtarının üstüne bastırıdğınızda yanıyor bıraktığımnızda geri sönüyor ise . Eliniz yatkın ise camını sökün plastik bir kapak basit zaten .anahtar kolunu hareket ettirin o kolda ufak bir eğilme vardır . Eliniz yatkın ise lambanın vidasını söküp tavandan ayırın kolay bir işlem . Seçici anahtarın temaz sorununu giderin ince zımpara ile temizleyin kömürlerini wd 40 ile harekeli yerleri az yağlayın montaj yapmadan aşağıda deneyin yerine oturtun geri işlem bu kadar . 10 yıl daha birşey çıkarmaz . Bunu ben yapamam diyorsanız bir elektirikciye gidin  o çözecektir  .
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 14 kere teşekkür etti

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
Bir elektrikçinin yanına uğrarsanız kolay şekilde tamirini yapar içindeki kontak uçları eğilmiş olmalı bastırmayınca ileri itmiyor.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.