Gönderen Konu: Otomatik araç stop etme  (Okunma sayısı 582 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Otomatik araç stop etme
« : Haziran 30, 2023, 21:26:16 »
Arkadaşlar merhaba bugun arac ile yokus bir yerde yola çıkmaya çalışırken, arac bir anda stop etti suana kadar boyle bir problem yaşamamıştım. Arabayi çalıştırıp devam ettikten sonrada bir sıkıntı yaşamadım. Arac 2020 1.6 multidrive araç lpg li ve stop ettiğinde lpg ile çalışıyordu. Stop ettiği anda ekranda bir uyari cikti fakat cok hizli gittiği icin goremedim. Bu normal birşey olabilirmi biraz daha gozlemlemelimiyim yoksa bir servise göstermekte fayda var mı iyi forumlar dilerim

Toyota Club Türkiye

Otomatik araç stop etme
« : Haziran 30, 2023, 21:26:16 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
Ynt: Otomatik araç stop etme
« Yanıtla #1 : Temmuz 02, 2023, 01:21:35 »
Arkadaşlar merhaba bugun arac ile yokus bir yerde yola çıkmaya çalışırken, arac bir anda stop etti suana kadar boyle bir problem yaşamamıştım. Arabayi çalıştırıp devam ettikten sonrada bir sıkıntı yaşamadım. Arac 2020 1.6 multidrive araç lpg li ve stop ettiğinde lpg ile çalışıyordu. Stop ettiği anda ekranda bir uyari cikti fakat cok hizli gittiği icin goremedim. Bu normal birşey olabilirmi biraz daha gozlemlemelimiyim yoksa bir servise göstermekte fayda var mı iyi forumlar dilerim
Aracınızın LPG ayarı aşırı bozuk olabilir eğer harita bozuk ise stop etme yaşanabilir,rampa yerde gaz verdiğğnüz anda yakıt püskürtmesi olmadığı yada yeterli gelmediği için düzensiz yakıttan araç stop etmiş olabilir afr ayarı sonrası herşey düzelecektir, aynı zamanda motorun korunmasına katkı sağlamış olacaksınız,stop sonrası ekranda çıkan uyarı düşük yağ basıncı uyarısı yada başka bişey olabilir.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.