Herkese iyi bayramlar
İstanbul anadolu yakasında seramik kaplama ve pasta cila için önerebileceğiniz bir yer varmıydı
Ben pek anlamam bu işlerden el becerimde yok denecek kadar az 
Kartalda auto king 5100 tl yapıyor bu işlemi internette dolaşırken gördüm farklı yerlerde olabilir
yer isimlerinden ziyade işçilik ve kullandıkları seramik markası daha önemli. Ben aracı 2012 de alırken toyota protect yaptırmıştım bende cidden çok uzun süre gitti hatta başka yerlere götürdüm seramik içinde o ilk 5 sene içerisinde gerek yok dediler bakınca.
Tabi daha sonrası 2 yılda 1 gibi boya koruma yaptırdım. Ancak benim durumumda aracım gün içerisinde kapalı otoparkta olmasının da etkeni çok yüksek.
Aracınız ne renk bu arada?
PPF de tavsiye edeceklerdir ancak ben çok da olmalı diye düşünmüyorum onlarında ömürleri satıcının satarken vadettiği gibi değil. Çok iyi marka takmanız gerek ki cidden çok pahalı. zamanla sararma yapıyor, birleşim yerleri belli oluyor belli olmasın derseniz farlar falan sökülüyor ki bence gerek yok. E taş geliyor bir şey oluyor 1-2 sene sonra asfalta yakın yerlerden bozulmalar oluyor garantili derler o garantileri işletmeye gelince zorlarlar sizi. farz edelim o parçayı değiştirdiler bu sefer diğer taraflardan sırıtıyor

Basınçlı yıkamayı yakından tutmamak gerekiyor ciddi zarar veriyor.
Siz yaptırın herhangi bir yerde seramik, güneşten korumaya çalışın park ettiğiniz yerlerde gerisi sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum. Anadolu yakasını hiç bilmiyorum Avrupa yakasında var güzel yerler düşünürseniz incirli Bakırköy de paddock vardı duruyor ise oraya bir danışın. zaten her durumda aracı 1-2 gün bırakacaksınız.
Varsa aklınıza takılan sorun lütfen.
iyi bayramlar bu arada