Gönderen Konu: Seramik kaplama için yer önerisi  (Okunma sayısı 3295 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '16
  • 5 kere teşekkür etti
Seramik kaplama için yer önerisi
« : Haziran 30, 2023, 08:44:41 »
Herkese iyi bayramlar

İstanbul anadolu yakasında seramik kaplama ve pasta cila için önerebileceğiniz bir yer varmıydı

Ben pek anlamam bu işlerden el becerimde yok denicek kadar az :)

Kartalda auto king 5100 tl yapıyor bu işlemi internette dolaşırken gördüm farklı yerlerde olabilir

Toyota Club Türkiye

Seramik kaplama için yer önerisi
« : Haziran 30, 2023, 08:44:41 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
Ynt: Seramik kaplama için yer önerisi
« Yanıtla #1 : Haziran 30, 2023, 10:29:20 »
Herkese iyi bayramlar

İstanbul anadolu yakasında seramik kaplama ve pasta cila için önerebileceğiniz bir yer varmıydı

Kartalda auto king 5100 tl yapıyor bu işlemi internette dolaşırken gördüm farklı yerlerde olabilir
Gerçek seramik kaplama yapan yer bulmak imkansız gibi bişey o yüzden pek önermem,yaptıkları işlem en fazla 1 veya 2 yılda gidiyor onun yerine ppf öneririm biraz pahalıdır ama uzun ömürlü olur.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 93000
  • Model Yılı: '12
  • 563 kere teşekkür etti
  • 298 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Haziran 30, 2023, 11:08:24 »
Herkese iyi bayramlar

Ben pek anlamam bu işlerden el becerimde yok denecek kadar az :)

yer isimlerinden ziyade işçilik ve kullandıkları seramik markası daha önemli. Ben aracı 2012 de alırken toyota protect yaptırmıştım bende cidden çok uzun süre gitti hatta başka yerlere götürdüm seramik içinde o ilk 5 sene içerisinde gerek yok dediler bakınca.
Tabi daha sonrası 2 yılda 1 gibi boya koruma yaptırdım. Ancak benim durumumda aracım gün içerisinde kapalı otoparkta olmasının da etkeni çok yüksek.
Aracınız ne renk bu arada?
PPF de tavsiye edeceklerdir ancak ben çok da olmalı diye düşünmüyorum onlarında ömürleri satıcının satarken vadettiği gibi değil. Çok iyi marka takmanız gerek ki cidden çok pahalı. zamanla sararma yapıyor, birleşim yerleri belli oluyor belli olmasın derseniz farlar falan sökülüyor ki bence gerek yok. E taş geliyor bir şey oluyor 1-2 sene sonra asfalta yakın yerlerden bozulmalar oluyor garantili derler o garantileri işletmeye gelince zorlarlar sizi. farz edelim o parçayı değiştirdiler bu sefer diğer taraflardan sırıtıyor :) Basınçlı yıkamayı yakından tutmamak gerekiyor ciddi zarar veriyor.
Siz yaptırın herhangi bir yerde seramik, güneşten korumaya çalışın park ettiğiniz yerlerde gerisi sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum. Anadolu yakasını hiç bilmiyorum Avrupa yakasında var güzel yerler düşünürseniz incirli Bakırköy de paddock vardı duruyor ise oraya bir danışın. zaten her durumda aracı 1-2 gün bırakacaksınız.
Varsa aklınıza takılan sorun lütfen.
iyi bayramlar bu arada :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Haziran 30, 2023, 11:19:10 »
Araç kırmızı şuanlık pek fazla çizik yok

Kapalı otoparkımız var oturduğum yerde o yönden sıkıntı yok

işe gidince dışarıda kalıyor martı vs çok fazla var agaçlık alan çok fazla iş yerinde günlük martı pisliği araca bulaşıyor başa çıkamıyorum

Çözüm olarak seramik kaplama geldi aklıma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 563 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Haziran 30, 2023, 12:08:21 »
Araç kırmızı şuanlık pek fazla çizik yok

Kapalı otoparkımız var oturduğum yerde o yönden sıkıntı yok

işe gidince dışarıda kalıyor martı vs çok fazla var agaçlık alan çok fazla iş yerinde günlük martı pisliği araca bulaşıyor başa çıkamıyorum

Çözüm olarak seramik kaplama geldi aklıma
kırmızı güneşte çok solar ama yapın seramik etkisi geçince de normal pasta cila yaparsınız gayet güzel olur.bir tane sprey alın martı pisliği için araçta bulundurun işinizi görür bence.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Haziran 30, 2023, 12:46:09 »
Sprey baktımda farklı ürünler mevcut kullandığınız varmı link olursa makbule geçer alayım onuda çıksın aradan

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #6 : Haziran 30, 2023, 13:25:30 »
Herkese iyi bayramlar

Anadolu yakasında Ataşehir sudeposu diye geçen yerde onur detailing var. Birde Çamlıca da tokyo garaj var. Bende aracıma yaptırmayı düşünüyorum bu iki yer bu işin ustaları bence. İnternet den biraz araştırın göreceksiniz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Haziran 30, 2023, 13:40:05 »
Anadolu yakasında Ataşehir sudeposu diye geçen yerde onur detailing var. Birde Çamlıca da tokyo garaj var. Bende aracıma yaptırmayı düşünüyorum bu iki yer bu işin ustaları bence. İnternet den biraz araştırın göreceksiniz

Baktım şimdi işinin ehline benziyor yorumlarda memnun kalmışlar genel manada bilgi için yazdım teşekkürler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '07
  • 425 kere teşekkür etti
  • 307 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Haziran 30, 2023, 14:07:32 »
Benim aracin eski sahibi marti pisligini silmemis boya yanmis. Ben araca fukupika yaptim.uzerine sonax bsd yapiyorum .kus pislese bile kuruyunca kabuk gibi atiyor memnunum..
E 12 corolla2007
Xp9 yaris2 2007

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 563 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Haziran 30, 2023, 16:27:02 »
Sprey baktımda farklı ürünler mevcut kullandığınız varmı link olursa makbule geçer alayım onuda çıksın aradan

Benim yok ancak arexons marka cidden çok iyi diğer ürünlerini kullanıyorum tavsiye ederim.