İyi bayramlar... 2023 model 1,5 corolla PX araç alındı. İlk Toyota aracım, tanımaya çalışıyorum aracı. Bilgi sahibi ve tecrübeli kardeşlere bazı sorularım olacak.
- Aracın usb portu yok. Daha doğrusu kolçak içi ve orta konsol altında girişler var ama usb girişi uymuyor. Buna anlam veremedim. Çözümü nedir?
- Anahtardan kapı ve sunroof kapatma özelliği varmış ama 1000 km bakımda aktif ediyorlarmış diye duydum. Ücret alıyorlar mı? kimisi diyor para istediler, kimisi hediye yapıyorlar diyorlar. Böyle bir özellik varsa aracı alırken yada üretimde neden aktif etmiyorlar tuhaf.
- Hoparlörleri denemek için radyodayken yüksek ses açtım ama tuhaf geldi bana. çok kaliteli değil gibi ve sanki kulağımın dibinde hoparlör varmış gibi, sesler karmaşık gibi tuhaf bir boğuculuk hissi oluştu... Bu aracın hoparlörleri 4 ü kapılarda 2 si de ön direklerin camla birleştiği yerde mi?
- Aracın anladığım kadarıyla büyük ihtimalle multimedya ekranında GPS alıcısı var. Bu durumda android auto kablo bağlama vb. destek olmadan yazılımla navigasyon özelliği getirilebilir diye düşünüyorum. Araştıran yaptıran var mı? ön yolcunun video film izlemesi imkanı var mı?
- Multimedya ekranında görünen arka kamera açısı değişmiyor mu? Bir de bu aracın her yerinde radar var, çevre görüş sistemi vs var. Kamera ve park etme gibi özellikleri mültimedya ekranında daha teferruatlı beklerdim.