Gönderen Konu: toyota corolla yeni kasa elegant saati nasıl ayarlayabilirim yardım  (Okunma sayısı 37852 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
saat ler ileri alındı ama ben arabamın ayarını yapamadım kitapçığı kaybettim toyota tarabya plaza tadilatta orayada gidemiorum nasıl saat ayarını yapcam çubuk u çözemedim yardım lütfen şimdiden teşekkürler

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 205 kere teşekkür edildi
1. Öncelikle aracı durdurun, bu işlemi hareket halindeyken yapamazsınız. Güvenliğiniz için hareket halinde yol bilgisayarı ile uğraşmamanız için böyle bir kontrol koyulmuş.

2. Yol bilgisayarının bulunduğu ekrandaki çubuğa birkaç defa basarak Setup yazan ekrana gelin.
3. Setup yazan ekranda çubuğa basılı tutun böylece bir alt menüye geçebilirsiniz.
4. Tekrar aynı çubuğa birkaç defa basarak saat yazan alt menüye gelin.
5. Saat alt menüsünde çubuğa basılı tutun.
6. Saat ekranı Saat ve dakika olarak ekranda görünür. Bu aşamada çubuğa birkaç kez basarak ayarlamak istediğiniz saati bulmanız gerek.
7. Saat bilgisini ayarladığınızda bir süre beleyin ayarlama seçeneği dakika kısmına geçecektir.
8. Dakika ayarınızıda aynı şekilde yaptıktan sonra çubuğu basmayı bırakın.

İşte bukadar (ezbere yazdım umarım atladığım bir adım yoktur)
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
tamam çok teşekkürler