İyi günler. Toyota Corolla Hb aracımın arka camı (krikoymuş galiba adı) düştü. Ustaya gittim motorun sağlam olduğunu parçanın kırık olduğunu söyledi. Bu parçayı Ankara'da nereden bulabilirim? Aslında kırık olan parça mavi ile işaretlediğim parça.

İyi günler. Toyota Corolla Hb aracımın arka camı (krikoymuş galiba adı) düştü. Ustaya gittim motorun sağlam olduğunu parçanın kırık olduğunu söyledi. Bu parçayı Ankara'da nereden bulabilirim? Aslında kırık olan parça mavi ile işaretlediğim parça.

Merhabalar,
Aynı şekilde benim aracımın da sol ön camı düşmüştü. Ben elektrik sorunu sanmıştım ve Toyota elektriğinden anlayan ustama gittim. Kendisi bana sorunun cam krikosundan kaynaklandığını söyleyerek dükkanının hemen yakınında olan camcıyı tavsiye etti ve tamir ettirdim. Camcının adını hatırlamıyorum ancak size elektrikçimin numarasını vereyim. Kendisi Başkent sanayii girişinde. Oraya giderseniz camcıyı gösterecektir. Elektrikçimin ismi Çakır Usta. Telefonu: 0533 812 01 17. Belki beni ismen hatırlamaz ama Siyah Avensis derseniz hatırlar. En son otomatik Far ayar robotlarını tamir etmişti. Ancak bu şekilde yardımcı olabilirim.
Benim 2003 corollamda, da aynı şekilde cam düşmüştü. Sanırım aynı şekilde orda bir plastik bir tekerlek vardı o kırılmıştı usta kırıkları birleştirip tornada sert poliüretan dan yaptırmıştı ömürlük oldu. Uğraşmak isterseler yapıyorlar yoksa o parça komple değişiyor.