0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
e megane dan sonra mercedes gibi gelir heralde abi civic
Yanlışmı duydum acaba ama Toyota Türkiye üretime ara vermiş. ? Bu şekilde davranan (Ötv. indiriminden dolayı elinde araç olduğu halde piyasaya sürmeyen) firmalara yüklü cezalar verilmeli bence. Ötv. indirimi uzarsa demek yıl sonuna kadar araç yok.
Çalıştığım şirketin Neziroğlu'ndan kiraladığı Megane II'lerin sözleşme süresi doluyor bu ay sonu. Daha önce 4-5 tane Hyundai Era Crdi almışlardı, tekrar gittiler 20 kadar araba almak için. Fiyat bile vermiyorlar, Haziran'a kadar araba yokmuş...Ford'a gittiler yeni Fiesta almak için bilin bakalım ne zamana kadar araç yok?? HAZİRAN!!!! Renault... Haziran'a kadar yok.... Rezalet. Sadece Toyota bir senelik kiralama yapıyor, onun dışında satın alacak araba yok. Birisi ağzından kaçırmış, gırtlağına kadar araç var saklıyorlar diye ÖTV bitene kadar... Sektör çalışanlarından özür dileyerek hepsinin ilk krizde beter olmasını diliyorum....Her şey müstehak bu memlekete...
Hayırdır Aydın?
Kesin model fotoğrafçılığına geçiyor?Bekle bende geliyorum:)))
Bekle AFSAD'da biraz daha kapayım işi...3.kura kadar çıkıp dizi ve senaryo yazma kısmını da bitirip Antalya'da film çekecem:)))))))))