Gönderen Konu: 2021 corolla su seviyesi  (Okunma sayısı 785 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 8400
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
2021 corolla su seviyesi
« : Mayıs 11, 2023, 16:04:38 »
Egr soğutucusu ile ilgili problemler oluyormuş, bu motorlarda, başına gelen oldu mu? Uzun zamandır böyle genelde min civarlarında geziniyor orta kisima çıktığı da oluyor. Araba çalışmazken çok hafif öne eğimli bir şekilde çektim fotoğrafı
https://imgur.com/gallery/r8E8pO3

Toyota Club Türkiye

2021 corolla su seviyesi
« : Mayıs 11, 2023, 16:04:38 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
Ynt: 2021 corolla su seviyesi
« Yanıtla #1 : Mayıs 11, 2023, 23:16:22 »
Egr soğutucusu ile ilgili problemler oluyormuş, bu motorlarda, başına gelen oldu mu? Uzun zamandır böyle genelde min civarlarında geziniyor orta kisima çıktığı da oluyor. Araba çalışmazken çok hafif öne eğimli bir şekilde çektim fotoğrafı
https://imgur.com/gallery/r8E8pO3
Soğutma sıvısı seviye kontrolü soğuk iken sabahları yapılır,eğer seviye min.da ise bir miktar kaynamış soğutulmuş su yada önceden alacağınız saf su ekleyebilirsiniz seviye Max. İle min. Arasında olması yeterli ısındığı zaman sıvıların hacmi genişlediğinden Max. Seviyesine çıkar toyotada egr ile ilgili problem yaşayan görmedim duymadım.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 8400
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mayıs 11, 2023, 23:36:20 »
Soğutma sıvısı seviye kontrolü soğuk iken sabahları yapılır,eğer seviye min.da ise bir miktar kaynamış soğutulmuş su yada önceden alacağınız saf su ekleyebilirsiniz seviye Max. İle min. Arasında olması yeterli ısındığı zaman sıvıların hacmi genişlediğinden Max. Seviyesine çıkar toyotada egr ile ilgili problem yaşayan görmedim duymadım.
Dynamic force ailesindeki araçların su soğutmalı egrleri problem yaratabiliyormuş. Yabancı forumlarda gördüğüm kadarıyla avrupada, amerikada m20a fks 2019 yılından beri kullanılıyor ve bu konuda şikayet belirlenler var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mayıs 13, 2023, 16:33:26 »
Yeni motor olduğu için bizde henüz 3 yıldır kullanılıyor o yüzden daha duyulmadı,belkide servislere gelmiştir yada çok nadirdir duyulmamıştır.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.